Província

Així ha estat l’alliberament de les tortugues en la mar de Dénia

Toni Martínez, el responsable de la Reserva Marina, ha explicat que l'acte ha sigut un èxit i que en setembre es farà una nova solta
Alliberament tortugues / Tino Calvo

Hui dissabte 8 de juny, Dénia ha commemorat el Dia Mundial dels Oceans alliberant set tortugues marines, nascudes l’estiu passat a la platja de Dénia i criades a l’Oceanogràfic durant els seus primers dotze mesos de vida. A les 11:00 hores, nombrosos assistents s’han acomiadat d’aquestes joves tortugues que ara emprendran una nova vida a l’oceà.

Toni Martinez, el responsable del Servei Ambiental Marí i de Pesca de l’Ajuntament de Dénia i de la Reserva Marina, ha explicat per a Dénia FM que l’acte ha sigut un èxit i ha manifestat que en setembre es tornarà a realitzar una nova solta de tortugues a Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *