Esports

Alfa & Omega campió de les 12 hores Benjamín de Fútsal

Kyle O'Connor de l'Alfa & Omega triat millor jugador del torneig
Equip Alfa & Omega campió de les 12 Hores Benjamín de Futbol Sala / Acydma

El pavelló municipal del poliesportiu de Dénia va acollir el vibrant torneig de 12 hores de la categoria Benjamín, organitzat per Acydma, en el qual van participar els equips de la pedrera de futbol base local que han competit en l’última Lliga Local. Entre els equips participants es trobaven CD Paidos B, Scientia, Maristas A i B, CEIP Llebeig, Les Vessanes, La Xara, Montgó i Alfa & Omega.

Millor jugador del Torneig: Kyle O’Connor | Acydma

Després d’una jornada plena de futbol i companyonia, on els joves talents van tindre l’oportunitat de competir i també d’estrényer llaços fora del camp, es va arribar a l’emocionant culminació del torneig. La classificació va reflectir l’espírito competitiu i l’habilitat dels participants:

Campió: Alfa & Omega
Subcampió: Paidos C
Tercer lloc: Montgó
Quart lloc: La Xara

Carlos Martínez Màxim golejador del torneig | Acydma

El torneig també va reconéixer assoliments individuals i d’equip destacats:
Equip Màxim Golejador: Montgó
Equip Menys Golejat: Paidos C
Jugador Màxim Golejador: Carlos Martínez (Llebeig)
Millor jugador del Torneig: Kyle O’Connor (Alfa & Omega)

La cerimònia de lliurament de trofeus va comptar amb la presència de Valén Alcalá, regidor d’esports de Dénia, i Alberto Portillo, president d’Acydma, els qui van felicitar a tots els equips pel seu esforç i esportivitat al llarg del torneig i l’any.

Este torneig no sols va demostrar l’habilitat i l’esperit dels joves atletes, sinó també el compromís de la comunitat de Dénia amb la promoció de l’esport i el desenvolupament de la seua joventut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *