Esports

Arriba a Xàbia la II Trobada de Vela Clàssica

La regata, que se celebrarà del 14 al 16 de juny, forma part del Circuit Nacional de Vela Clàssica
Director General d'Esports en la presentació / CN Jávea

El Club Náutico Jávea ha presentat oficialment la II Edició de la Trobada de Vela Clàssica per a vaixells d’Època, Clàssics, Modern Clàssics i Esperit Tradició. Este esdeveniment comptarà amb dos grans al·licients: d’una banda, la regata entra a formar part del Circuit Nacional de Vela Clàssica, i per un altre, ha sigut reconeguda com a prova pel Circuit CIM, el més important de vela clàssica al Mediterrani. Més d’una vintena d’embarcacions han confirmat la seua participació en esta cita esportiva que es durà a terme del 14 al 16 de juny. L’augment en les inscripcions consolida la Trobada dins del calendari nacional de la classe.

Entre els vaixells inscrits, destaquen noms de gran renom internacional com l'”Argos”, el “Graylin” o l'”Atrevida”, que no han dubtat a repetir assistència. A més, altres vaixells com el “Lilli” o l'”Oriole” se sumen per primera vegada a l’esdeveniment per a gaudir de Xàbia i de les excel·lents condicions que sempre oferix la seua badia per a la navegació.

La presentació oficial va tindre lloc a la botiga BlackCape de València i va comptar amb l’assistència del director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Luis Cervera; el president del Club Nàutic Xàbia, Arturo Miquel, i el president de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Carlos Torrado.

Segons Luis Cervera, “esta regata és una prova que destaca considerablement dins del calendari esportiu de la Comunitat Valenciana. Quan l’estudies, descobrixes que és un esdeveniment ple d’història i tradició”. Per part seua, Arturo Miquel, president del club amfitrió, va expressar la seua il·lusió per esta segona edició i va destacar que la flota confirmada és major que l’any passat, demostrant que la regata es consolida. El seu objectiu és continuar creixent per a arribar a ser algun dia com la Copa de Rei de Maó.

El Club Náutico Jávea ha preparat un ampli i variat programa social perquè tots els equips participants gaudisquen al final de cada jornada. La prova s’inaugurarà el divendres amb un acte de benvinguda, seguit de la festa de les tripulacions l’endemà. L’últim dia tindrà lloc la cerimònia de lliurament de trofeus, i el retorn a port s’amenitzarà amb ambientació musical i un village preparat per al gaudi de tots durant les tres jornades.

A més, la Trobada oferirà un espectacle únic als veïns i visitants, els qui podran veure com naveguen estos històrics museus flotants i gaudir de la seua elegància i bellesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *