Platges Turisme

Què signifiquen les Banderes Blaves que ja onegen a les platges de Dénia?

Els criteris per a obtenir les certificacions inclouen des de la neteja, l'arena o criteris ambientals, educatius, informatius i de seguretat
Banderes blaves Dénia / Redacció

Amb l’arribada de l’estiu, les platges es tornen a omplir. Aquestes estan presidides per les Banderes Blaves i Qualitur, que tornen a lluir les nostres costes de Dénia, però realment saps el que signifiquen?

Banderes Blaves

Les Banderes Blaves són un guardó internacional que es concedeix a platges, ports esportius i embarcacions de turisme sostenible. Per a obtenir aquesta distinció, és necessari complir i mantenir una sèrie d’estrictes criteris ambientals, educatius, informatius, de seguretat i d’accessibilitat. Dénia ha aconseguit sis d’aquestes prestigioses banderes, demostrant el seu ferm compromís amb la protecció del medi ambient i la seguretat dels banyistes.

Banderes Qualitur de GVA Turisme

Les Banderes Qualitur són un reconeixement atorgat per GVA Turisme als municipis que ofereixen platges amb aigües netes i arena cuidada, així com mesures de vigilància, serveis higiènics, equipaments lúdics, protecció ambiental i garantia d’accessibilitat universal. Dénia ha renovat enguany les seues vuit Banderes Qualitur, destacant-se una vegada més per la qualitat de les seues platges i serveis.

Ambdues distincions són una mostra del treball i esforç realitzat per l’Ajuntament de Dénia i els seus serveis municipals per a oferir unes platges cuidades tant per la part turística com per la part mediambiental, tant per als residents com per als visitants. Els criteris per a obtenir aquestes banderes inclouen des de la neteja de l’aigua i l’arena fins a la seguretat dels usuaris i la protecció del medi ambient.

A més, l’Ajuntament de Dénia ofereix als ciutadans que es mantinguen informats sobre les activitats i novetats de les nostres platges a través de Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *