Esports

Bona actuació dianense en l’Autonomico de Proves combinades

Pau Jagersma en categoria Sub16 i de Savelii Bogatov en categoria Sub14, molt a prop del pòdium
Atletes dianenses amb els seus trofeus / CA Baleària Diànium

El passat cap de setmana es va disputar a la pista d’atletisme de València el Campionat Autonòmic de proves combinades en les categories Sub14 i Sub16. La classificació per poder participar-hi era molt exigent, ja que només podien accedir els 16 millors atletes de la Comunitat en cada categoria. L’EMA de Dénia – CA Baleària Diànium va estar representada per 6 atletes, la qual cosa significa un gran èxit per al club. Tots ells van competir durant els dos dies per aconseguir els màxims punts possibles.

Destaquen les 4es posicions de Pau Jagersma en categoria Sub16 i de Savelii Bogatov en categoria Sub14, molt a prop del pòdium.

Campionat Provincial Sub 18

S’ha celebrat a la pista d’atletisme d’Elx el Campionat Provincial Individual Sub18 i, a més, a la pista de Castelló, un control de marques amb la participació de 7 atletes del CA Baleària Diànium. És de destacar els 9 pòdiums aconseguits pels atletes deniers i les bones marques obtingudes.

Atletes dianenses a Elx | CA Baleària Diànium

Campionat Provincias Sub 12

Diumenge passat es va celebrar a la pista d’atletisme d’Elda el Campionat Provincial individual Sub12, amb la participació de 9 atletes de l’EMA de Dénia – CA Baleària Diànium, que es van desplaçar amb els seus entrenadors. Allí van disputar una gran varietat de proves, aconseguint moltes marques personals i un total de 7 pòdiums.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *