Província

Dénia impulsa el comerç local amb la nova campanya “Bons Comerç”

La campanya es desenvoluparà del 13 al 30 de juny
Comerç Dénia / Redacció

L’Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria de Comerç, juntament amb Creama, posa en marxa la campanya “Bons Comerç” amb la finalitat d’estimular les compres de la ciutadania en els comerços i establiments de la ciutat. La campanya es desenvoluparà del 13 al 30 de juny.

S’emetran bons descompte per valor de 10 € per a canviar en compres per un import mínim de 20 €, realitzades en els establiments de Dénia adherits a la campanya. Cada persona pot obtindre fins a quatre bons de 10 €, és a dir, un total de 40 € en descomptes, i a l’hora de canviar-los, es poden agrupar tots els bons en una mateixa compra.

El total del pressupost per a aquesta campanya és de 100.000 € i hi haurà dos tipus diferents de bons:

– Bons Sènior per a persones majors de 65 anys, amb un pressupost de 20.000 €.

– Bons Generals per a persones de 18 a 64 anys, amb un pressupost de 80.000 €.Els bons comerç es podran descarregar a partir del 13 de juny.

Hi haurà dos horaris de descàrrega: a les 9:00 i a les 15:00 hores, fins a esgotar existències.

Els bons caducaran el dilluns 24 de juny a les 23.59 h. Els bons caducats es tornaran a posar en circulació el 25 de juny a les 9:00 h. Aquests bons només els podran sol·licitar les persones que no hagen demanat ja el màxim de 4 bons.

Els bons són personals i només els poden obtindre persones empadronades a Dénia, majors de divuit anys en la data en què s’inicia la campanya.

Com s’obtenen els bons comerç?

1. Registrar-se en la web [bonsconsum.denia.es](https://bonsconsum.denia.es) i sol·licitar els bons. Per a evitar la bretxa digital, des de l’oficina d’estratègies s’ajudarà a totes aquelles persones (independentment que siguen sèniors o generals) que tinguen dificultats per a descarregar-los.

2. Descarregar els bons des del correu electrònic, l’àrea privada o l’app Buybono.

3. Presentar els bons en els comerços participants en fer la compra. La llista de comerços està disponible en la web [bonsconsum.denia.es](https://bonsconsum.denia.es).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *