Esports

Bronze per a Hugo Cárdenas en la final dels Jocs Esportius

El representant del Real Club Nàutic Dénia va ser dels destacats en la final celebrada en aigües de Benicàssim
Hugo Cardenás en el seu vaixell / RCN Dénia

El passat cap de setmana, l’Escola de la Mar de Benicàssim va ser escenari d’emocionants competicions en la final de la 42a edició dels Jocs Esportius, organitzada amb gran entusiasme i que va congregar a 45 joves regatistes. Estos competidors, pertanyents a les categories benjamí i aleví, van demostrar la seua destresa en les modalitats d’optimist i windsurf.

La competició es va dur a terme sota condicions de poc vent, la qual cosa va afegir un desafiament addicional als participants. Al llarg de dos dies, es van disputar un total de 7 mangues, permetent als regatistes descartar el seu pitjor resultat per a la classificació final.

Álvaro Harris, del Real Club Náutico Torrevieja, va brillar en la categoria benjamí masculí, coronant-se campió d’esta prestigiosa edició. Li van seguir de prop Pelayo Reig, del Real Club Náutico València, i Hugo Cárdenas, del Real Club Náutico Dénia, qui va aconseguir un notable segon lloc en la segona mànega del diumenge, destacant-se com un dels talents emergents de l’esdeveniment.

Hugo Cardenás en plena regata |RCND

Este esdeveniment no sols va ser una competició, sinó també una celebració de l’esperit juvenil i de l’entusiasme pels esports nàutics. L’èxit dels Jocs Esportius reafirma el compromís de les institucions i clubs participants amb el foment de l’esport i la formació de joves atletes en un ambient de sana competència i companyonia.

La comunitat del Real Club Náutico Dénia celebra este èxit i la destacada actuació dels seus regatistes, els qui no sols van competir amb habilitat sinó que també van mostrar gran esportivitat i esperit d’equip. Amb esdeveniments com este, el futur de l’esport nàutic a la regió es veu més brillant que mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *