Societat

Calp amplia l’horari dels seus bars i restaurants durant la temporada turística

La mesura suposa allargar el tancament entre mitja i una hora més segons el tipus de local
Hosteleria Calp / Redacció

A les portes d’iniciar oficialment l’estiu, l’Ajuntament de Calp ha autoritzat l’ampliació d’horaris en els serveis d’hostaleria durant la temporada turística estival.

El consistori s’acull a la Llei d’Espectacles Públics, Activitats Recreatives i Establiments Públics de la Comunitat Valenciana, i en funció del seu articulat els cafés, pubs, locals amb karaoke o sales d’exhibicions, així com els restaurants, bars i salons de banquets, podran oferir els seus serveis fins a les 3:30, les 4:00, o les 6:00 hores, segons la seua tipologia, cosa que els permet atendre els seus clients entre mitja hora més o una hora completa més.

Fonts municipals expliquen que la prolongació d’aquests horaris s’aplicarà en diferents períodes de la temporada turística. D’aquesta manera, del 15 al 30 de juny, l’ampliació horària se centrarà els caps de setmana, divendres i dissabtes, així com les vigílies de festius. A partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, s’amplia l’horari durant cada dia de la setmana. I finalment, de l’1 de setembre al 31 d’octubre, s’autoritza als locals beneficiats a ampliar la seua hora de tancament divendres, dissabtes i vigílies de festius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *