Política

Carlos Mazón: “El nou centre de salut de Dénia serà una realitat”

Acte comarcal de campanya del PP a les eleccions europees del 9-J a Dénia
Acte de campanya del PP a Dénia amb Carlos Mazón / Tino Calvo

La plaça Mossen Espasa en La Pedrera, a Dénia, ha acollit, aquest migdia, l‘acte comarcal del PP a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny, amb la participació del president del PPCV i de la GVA, Carlos Mazón; el president del PP en la província d’Alacant i de la Diputació, Toni Pérez; i la presidenta de la gestora del PP a Dénia, Pepa Font.

Mazón, Pérez i Font han fet acte de presència al ritme de la cançó ‘Será porque te amo’ (Sarà perché ti amo), acompanyats pel secretari general del PPCV, Juanfran Pérez; la consellera Nuria Montes, alcaldes i regidors populars de la Marina Alta.

Sanitat

Mazón ha incidit que el “9-J ens juguem molt” i que “estem construint una Europa important, de drets socials”.
En aquest sentit, ha anunciat que “serà realitat, a Dénia, el nou centre de salut”, apuntant que “una vegada que l’Ajuntament ens ha cedit els terrenys, hi haurà centre de salut, que ha vingut tardant molt de temps i amb la negativa del Botànic, durant molt de temps”.

També en aquesta matèria, ha assegurat que “seguim avançant en la gestió de l’Hospital. Ja hem licitat per més de tres milions d’euros un nou TAC, un nou mamògraf i una nova ressonància”.

Costa

Mazón també ha assenyalat que tot i que les “institucions europees poden semblar llunyanes”, “no és així per al nostre medi ambient o per a les nostres costes”.

En aquest últim aspecte, ha lamentat “el que està passant amb les costes de Dénia”, incidint en la importància del suport d’Europa per a la seua protecció, “perquè el Govern d’Espanya ens està deixant sense costa, sense dret a la propietat, sense turisme, i sense protecció de les nostres platges”.

Per aquest motiu, el president de la GVA ha anunciat una “nova Llei de Costes en la CV que tinga un aval d’Europa”.

Sobre aquesta matèria, Font ha fet referència a la visita de Teresa Ribera, cap de cartell del PSOE a les europees, a Dénia, dies enrere, assenyalant que “té barra”. La líder popular dianense ha recordat que és la ministra que “ha signat el deslinde que ara està en vigor a Espanya”, deixant “de colp a 4.000 famílies fora d’ordenació urbana, empobrint a 4.000 famílies”.

Pesca

En matèria de pesca, Mazón ha manifestat que “nosaltres estem defensant els pescadors, ja que per fi hi ha una direcció general de Pesca en la Comunitat Valenciana”. El president del PPCV ha incidit en la importància de tindre força des del PP europeu per defensar “els nostres pescadors i seguir avançant en ajudes fiscals en l’àmbit de la GVA”.

Mobilitat

Un altre dels temes en els quals ha incidit el líder popular és en la mobilitat, en referència a les inversions que s’estan realitzant en la L9 TRAM Dénia-Benidorm, i la licitació del tramvia Dénia-Oliva-Gandia, “després de tants anys de silenci del Botànic”.

Font ha demanat el vot per al PP “per donar un canvi en Europa perquè només així podem avançar a Espanya”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *