Esports

Cloenda de la temporada en l’EM Handbol Dénia

El regidor d'esports de Dénia, Valén Alcalá va entregar les medalles als participants
Valén Alcalá amb els jugadors i jugadores d'handbol / CD Garbi Dénia

El frontó del poliesportiu Municipal de Dénia va acollir, l’acte de tancament de les activitats de l’Escola Municipal d’Handbol i el lliurament de medalles de la lliga local. Quatre dels cinc equips que han format part està temporada es van donar cita en la pista, amb la presència del regidor d’esports, Valen Alcalá i el president del CD Garbi Dénia, Moisés Alcalde. En l’acte es van entregar les medalles a tots els jugadors participants en la lliga local d’handbol de Dénia de la Temporada 2023-2024.

ugadors de l’EM Handbol Dénia | Garbi Dénia

Una competició que va oferir grans partits i que fins a l’última jornada no es va conéixer el nom del campió. Dos equips jugaven entre si per a aconseguir el títol.

Equip d’handbol | Garbi Dénia

Després de 10 jornades la classificació final va ser la següent:
1° Classificat: Els Poblets. 13 punts
2° Classificat: CEIP Llebeig. 12 punts
3° Classificat: CD Garbi Dénia. 12 punts
4° Classificat: Club Handbol Xàbia. 4 punts
5° Classificat: Handbol El Verger. 1 punt.

Una vegada acabada la lliga, i amb la baixa d’Handbol El Verger, es va jugar la competició de Copa que va tindre com a finalistes al CD Garbi Dénia i CEIP Llebeig Xàbia. Després d’un igualat partit, el triomf se’l va emportar la formació dianense.

El CD Garbi Dénia va agrair a tots els participants, familiars i amics que han estat vinculats de l’una o l’altra forma en les activitats que durant la temporada s’han dut a terme des de l’Escola Municipal d’Handbol. L’objectiu és continuar fomentant este esport i al seu torn formant a joves en la cultura de l’educació, companyonia a través de l’handbol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *