Esports

Dénia Bàsquet Club celebra l’èxit dels seus joves

El reconeixement d'aquests joves ressalta la importància de l'equilibri entre l'educació i l'esport
Jugadors del Dénia BC amb el seu guardó / Dénia BC

La Conselleria d’Educació ha reconegut aquesta setmana l’excel·lència acadèmica de diversos alumnes que han finalitzat el seu cicle d’educació primària amb notables èxits. Entre els guardonats, el Dénia Bàsquet Club destaca amb orgull set dels seus joves esportistes, demostrant que la combinació entre esport i estudis no només és possible sinó també fructífera.

Els alumnes Paula Vila Torres, Helena Saubá Ballester, Yasmin Touati, Pau Poquet Guardat, Asier Bonet Freire, Oscar Morato Delgado i Guillermo Expósito González han estat distingits no solament per les seues capacitats acadèmiques sinó també per la seua implicació en les activitats esportives del club. Aquest equilibri entre disciplina esportiva i excel·lència en els estudis serveix d’exemple per a tots els membres de la comunitat del Dénia Bàsquet Club.

El reconeixement d’aquests joves ressalta la importància de l’equilibri entre l’educació i l’esport, així com el suport constant de les famílies, els companys i els professionals educatius i esportius que els acompanyen en el seu desenvolupament.

El club i tota la comunitat esportiva de Dénia esperen que aquests joves continuïn el seu camí amb la mateixa humilitat, companyonia i passió pel bàsquet que els ha caracteritzat fins ara. La gala de lliurament dels diplomes ha estat un moment de celebració i orgull per a tots, i un recordatori del potencial que els joves poden assolir amb la dedicació adequada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *