Esports

Dénia BC arreplega el premi al treball de pedrera

Després de 18 anys l'equip dianense torna a categoria Nacional gràcies als jugadors eixits dels equips base
Eduardo Clavero amb els seus jugadors / FBCV

El Dénia BC amb el seu ascens a Tercera Divisió culmina una labor marcada des de fa diversos anys, que va tindre l’objectiu de fer un equip on la pedrera tinguera el màxim protagonisme.

Després de 18 anys, la ciutat tindrà equip en categoria nacional, alguna cosa que ha sigut possible gràcies al treball realitzat per molts tècnics d’equips de base, culminats per l’actual entrenador del primer equip, Eduardo Clavero.

L’ascens passa ara per assegurar el pressupost que requerirà la nova categoria, així com l’emplene dels requisits tècnics que exigix la federació en les instal·lacions esportives que alberguen les seues competicions, per al que serà imprescindible la implicació de l’ajuntament.

Assegurats tots dos aspectes, serà l’hora de compondre la plantilla de l’equip, per al que es partirà del grup que ha aconseguit este històric resultat procurant continuar sent fidels a la filosofia que ha portat a aconseguir este èxit.

L’enteniment de l’ajuntament amb el club legislatura rere legislatura, i la serietat amb la qual s’ha dut a terme la labor de formació en els últims dèsset anys, ha portat com a conseqüència esta immensa alegria que es anava fregant en les dos últimes campanyes, sempre amb el protagonisme dels jugadors de casa.

Dénia BC tercera classificat de Primera Nacional | FBCV

Des del Dénia BC consideren imprescindible celebrar l’èxit i compartir-lo amb tots els components de l’entitat i les seues famílies, que són clau i raó de ser d’esta fita, l’equip de treball del club sense la implicació del qual seria impensable obtenir este tipus de reptes, així com amb els aficionats que s’han bolcat amb l’equip i els mitjans de comunicació que hem comptat l’assoliment esportiu.

Com no, fer-ho extensiu a tots els jugadors que han anat passant pel club en els últims anys inclòs est, contribuint amb la seua aportació a estar cada vegada més prop d’este somni, del qual són part inseparable.

Menció especial per a tots els patrocinadors, col·laboradors i socis sense el suport dels quals seria impossible el desenvolupament de la nostra labor.

Finalment impossible oblidar als entrenadors Jesús Pantojo “Titi” (2016-2018) i sobretot Bernardo Sanz (2018-2023) que van anar modelant el grup donant entrada gradualment en el mateix a molts dels jugadors que han estat este cap de setmana a Canals, ajudant-los a créixer i madurar fins a acostar-los a este gran resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *