Esports

Dénia llança la seua nova plataforma web per a Esports

Valen Alcalà va anunciar noves infraestructures esportives dins del nucli urbà
Valen Alcalà presentant la web d'esports de Dénia / Javier Zamora

El regidor d’Esports de Dénia, Valen Alcalà, va presentar oficialment la nova plataforma en línia “Esports Dénia” (esports.denia.es), dissenyada per a millorar l’accessibilitat i el servici que oferix la Regidoria d’Esports. Coincidint amb el període de matriculació per a les Escoles Esportives Municipals del curs 2024/2025, la web s’ha establit com el principal mig telemàtic per a realitzar inscripcions, a excepció de les activitats dirigides als majors de 65 anys, que continuaran sent presencials.

Alcalà va destacar la importància d’esta ferramenta digital, llargament sol·licitada pel Consell Local d’Esports, que té com a objectiu principal simplificar els processos de matriculació i gestió de les escoles esportives. Del 7 al 28 de juny, es va dur a terme la prematrícula per als alumnes ja inscrits en la temporada anterior, i a partir del 3 de juliol, s’obrirà la matrícula general per a nous estudiants.

La nova pàgina web no sols facilita l’administració de les inscripcions, sinó que també oferix informació detallada sobre les 17 escoles esportives municipals, incloent-hi ubicacions, quotes i contactes. A més, la web compta amb una secció de guies i consells, informació sobre instal·lacions esportives i una àrea privada per a usuaris registrats.

Noves Infraestructures esportives

El regidor també va fer un balanç del primer any d’activitats i projectes de la seua regidoria. Entre els anuncis més destacats, es troba el desenvolupament de noves infraestructures esportives a la ciutat. Alcalà va esmentar el projecte en curs per a noves pistes poliesportives urbanes en l’avinguda d’Alacant i prop de Torrecremada, així com noves pistes de petanca en la zona del Bosc de Diana, que s’espera que estiguen finalitzades este estiu.

A més, s’està treballant en el projecte bàsic del nou pavelló esportiu, amb plans de consulta als clubs locals per a optimitzar el seu disseny, i en la renovació de les pistes de Madrigueres. També s’estan millorant les instal·lacions existents, com les tanques del camp del Rodat i la creació de noves oficines per a l’Escola Municipal de Futbol.

Amb estes millores i la nova plataforma digital, Dénia busca fomentar encara més la participació en activitats esportives entre els seus ciutadans, facilitant l’accés a informació i servicis i millorant les infraestructures esportives de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *