Seguretat Ciutadana

Dénia torna a tancar, un estiu més, l’accés al final de Les Rotes

La mesura s'aplicarà des del 15 de juny al 15 de setembre
Cartell / Ajuntament de Dénia

Un estiu més, Dénia torna a tancar al trànsit rodat l’accés al final de Les Rotes, per evitar la massificació de la zona.

La barrera s’activarà des del 15 de juny al 15 de setembre, en horari de 08.00 hores a 20.00 hores, segons ha anunciat la Policia Local de Dénia. Esta mesura pretén evitar els embotellaments i el caos de circulació que es produïxen tots els estius i previndre problemes d’accés a les ambulàncies, vehicles de bombers o de la policia en el cas que es produïsca una urgència.

El tancament des del restaurant Mena es realitzarà mitjançant una barrera elevable i vigilada per personal que regularà l’accés sol en els següents casos:

Residents de la zona amb aparcament propi i persones que els visiten.

– Empreses de turisme actiu amb prèvia autorització, per a càrrega i descàrrega.

Bussejadors, amb l’autorització preceptiva, també per a càrrega i descàrrega.

Clients dels restaurants Mena i Ca Nano, per a accedir al pàrquing de cada establiment.

– Persones amb mobilitat reduïda, per edat o diversitat funcional: hi ha places públiques reservades per a estos casos o, en tot cas, els vehicles podran entrar per a acostar estes persones a la zona de bany.

Transport públic: taxis, autobús urbà i tren turístic.

Servicis de seguretat i emergències.

Places de pàrquing públiques i gratuïtes i tren turístic

L’alternativa d’aparcament per a les persones que visiten les cales d’este últim tram de les Rotes és el pàrquing públic i gratuït, amb capacitat per a 140 places, situat en la carretera provincial del Barranc del Monyo, 96 (carretera de les Rotes) a només 500 m (antic minigolf), en la carretera de Les Rotes.

A més, el dissabte 15 de juny entrarà en funcionament el servici gratuït de trenet turístic entre el pàrquing públic de l’antic minigolf (a l’altura de l’Hotel Les Rotes) i la zona restringida al trànsit.

L’horari d’este servici serà de 9.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 20.00 hores tots els dies de la setmana entre el 15 de juny i el 15 de setembre, amb una freqüència de cada 30 minuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *