Esports

Derrota del CD Paidos Dénia en la seua estrena en el Nacional infantil

Els dianenses que van anar a remolc van acabar perdent davant Viña Albali Valdepeñas per 5 a 3
Plantilla del CD Paidos Dénia en Utebo / CD Paidos Dénia

El CD Paidos Dénia no va tindre el debut esperat en la Fase del Campionat d’Espanya Infantil de Futbol Sala, caient davant el Viña Albali Valdepeñas per 5 a 3 en una trobada marcada pels nervis i la intensitat.

El partit va començar amb un joc cautelós per part de tots dos equips, predominant les accions defensives sobre les ofensives. Els primers minuts van estar dominats per un Valdepeñas que va pressionar efectivament l’eixida de pilota del Paidos Dénia, generant dificultats inicials per als col·legials.

La reacció del CD Paidos Dénia no es va fer esperar, liderada per Carlos Herrera, qui primer va estavellar una pilota en el pal i després va igualar el marcador amb un precís tret. Este gol va reactivar al conjunt dianense, que va començar a prendre control del joc. No obstant això, Valdepeñas va saber aprofitar una jugada d’estratègia per a tornar a posar-se en avantatge.Els dianenses van tornar a entrar en el partit i van empatar abans del descans.

La segona mitat va començar amb domini de l’equip de Dénia, però la falta d’efectivitat enfront del gol va donar els seus fruits als manxecs, els qui es van avançar novament. Minuts més tard, Adrián Ruiz, posà el 4 a 2 en el marcador. Un autogol de Valdepeñas va oferir esperances temporals als de Nata Grimalt, però la tàctica de porter-jugador no va eixir com esperaven i es van veure superats per un nou gol de l’equip contrari.

Amb un 5 a 3 en contra, els últims minuts es van caracteritzar per un Paidos Dénia bolcat en atac però sense la precisió necessària per a revertir el marcador. La sòlida defensa de Valdepeñas va impedir qualsevol intent de remuntada, tancant el partit amb una victòria per als de La Mancha.

El CD Paidos Dénia haurà de recuperar-se ràpidament d’esta ensopegada, ja que esta vesprada enfrontarà al Sport Aragón en Utebo, buscant una victòria que els permeta mantindre vives les seues aspiracions en el torneig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *