Successos

Detingut a Dénia com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme

Els fets s'han produït davant un grup de joves menors d'edat a la platja Punta del Raset
Imatge d'arxiu Policia Local Dénia / Redacció

Minuts abans de les 7.40 hores del matí del divendres 28 de juny, la Policia Local de Dénia ha detingut a un home, d’uns 50 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme.

Al voltant de les 7.30 hores, s’ha rebut avís des del Centre de Coordinació d’Emergències 112, en el qual informaven de la presència d’un home suposadament masturbant-se davant un grup de joves a la platja de Punta del Raset.

Personada una patrulla de la Policia Local de Dénia han pogut comprovar com l’home encara es trobava nu a uns escassos trenta metres de tres xiques que es trobaven en platja.

Després de requerir a l’individu perquè es vestira i identificar a totes les parts, s’ha pogut comprovar com les tres joves eren menors d’edat i, després de confirmar estes que efectivament s’estava masturbant enfront d’elles de manera lúbrica, i fins i tot fent-los gestos i senyals per a cridar la seua atenció, s’ha procedit a la seua immediata detenció com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme.

L’arrestat ha sigut traslladat a la Comissaria de Policia Nacional a l’espera que els responsables de les menors interposen denúncia i per a la pràctica de les diligències prèvies a la seua posada a disposició judicial.

Finalment, s’ha conegut que les famílies interposaran denúncia pel succeït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *