Successos

Detingut un home per presumptament matar-ne a un altre en Gata de Gorgos

L'Ajuntament, "consternat", suspén els actes oficials i festius i declara tres dies de dol oficial
Vehicle de la Guàrdia Civil / Redacció

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 35 anys per presumptament matar-ne a un altre, de 38, en Gata de Gorgos, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

Els fets han ocorregut en la vesprada d’aquest dissabte, 22 de juny, i la Benemèrita ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del que ha ocorregut, després d’arrestar el presumpte homicida, han indicat aquestes mateixes fonts.

Per la seua part, l’Ajuntament de Gata de Gorgos, en un decret d’Alcaldia, s’ha mostrat “consternat” i ha expressat la seua “tristesa” per aquests fets, al mateix temps que ha transmés el condol i “tot el suport possible” de la corporació municipal a la família del finat.

El consistori ha declarat tres dies de dol oficial en la localitat, fins al dilluns 24 de juny; ha decretat la suspensió de tots els actes públics i festius convocats (com el festival de ballet i les festes de la Font del Riu) i el tancament de les instal·lacions esportives i espais municipals, i ha ordenat que les banderes onegen a mitja asta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *