Successos

Detinguts per la compravenda d’una bicicleta elèctrica furtada valorada en 11.000 euros

La bicicleta va ser sostreta de l'interior d'una vivenda de Benissa
Bicicleta robada i recuperada / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones en el marc d’una investigació relacionada amb el robatori i la posterior venda d’una bicicleta d’alta gamma sostreta a Benissa. La bicicleta sostreta va ser recuperada i posteriorment tornada al seu propietari.

Les investigacions van començar el passat mes de maig, quan un ciutadà anònim de forma desinteressada, va observar en un grup privat d’una coneguda xarxa social orientada al ciclisme, una oferta sospitosa. Es tractava d’una bicicleta d’alta gamma, valorada en més d’11.000 euros, que s’estava oferint per tan sols 400 euros. El ciutadà va acudir immediatament a les dependències de la Guàrdia Civil de Moraira per informar sobre aquests fets.

L’Àrea d’Investigació del Lloc Principal de Moraira va realitzar ràpidament una sèrie de gestions per obtindre el telèfon del venedor.

En dependències policials, es va comprovar que la bicicleta, ja venuda a un altre ciutadà, havia estat sostreta de l’interior d’una vivenda a Benissa en el mes d’abril.

Com a resultat, el venedor, un home de 38 anys i amb antecedents per delictes contra el patrimoni, va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’una vivenda.

Posteriorment, els agents van citar a la persona que havia comprat la bicicleta a un preu desproporcionadament inferior al valor de mercat, un home de 29 anys, atés que el venedor necessitava desfer-se’n ràpidament. Aquesta persona va ser detinguda per un presumpte delicte de receptació. Abans de ser posat en llibertat, va entregar la bicicleta sostreta de forma voluntària als agents.

El Jutjat de Guàrdia i Instrucció del Partit Judicial de Dénia va ser informat de les detencions i de la recuperació de la bicicleta.

Després de tornar la bicicleta al seu legítim propietari, aquest va agrair als agents l’actuació realitzada i va elogiar el treball que la Guàrdia Civil sol realitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *