Gastronomia

D*na Festival Dénia convoca als herois quotidians de la gastronomia local

Esta nova edició se celebrarà el 28 i 29 de setembre en el passeig de la Marineta Cassiana
Imatge d'arxiu de l'edició de 2023 / Redacció

La Marina Alta ha captat l’atenció internacional per la riquesa i diversitat de la seua cuina, establint la seua capital, Dénia, com a referent amb el reconeixement de la UNESCO com a Ciutat Creativa de la Gastronomia.

L’esdeveniment gastronòmic per excel·lència d’esta regió, D*na Festival, torna a celebrar als veritables artífexs d’este èxit: els cuiners, productors, restauradors i hostalers locals. El passeig de la Marineta Cassiana de Dénia s’omplirà de sabers i sabors el 28 i 29 de setembre, durant la celebració de la setena edició del D*na Festival, que promet ser un homenatge inoblidable al camp i a la seua gent, destacant la riquesa i diversitat de la cuina mediterrània d’esta regió.

Quique Dacosta, xef amb tres estrelles Michelin que ha posat a Dénia en el mapa global de la gastronomia, encapçalarà el cartell de grans cuiners presents en el D*na Festival. Junt amb ells, brillaran els herois quotidians de la gastronomia local: els agricultors, empresaris o artesans que treballen respecte a la tradició i a l’entorn natural, i l’esforç diari dels quals manté viva l’essència culinària de la Marina Alta.

El festival subratlla la importància de la producció local i el compromís amb la sostenibilitat, invitant als restauradors, productors i artesans de la Marina Alta a unir-se a esta gran celebració. Les seues receptes i productes representatius seran un dels grans reclams per al nombrós públic que visita el recorregut del festival cada any a la recerca de les millors tapes dels restaurants i bars més coneguts de la regió i també dels llocs d’arrossos, coques, embotits i productes artesanals locals, com la mel, l’oli i els apreciats vins i licors de la Marina Alta. Els productors i restauradors interessats a formar part de la pròxima edició del D*na Festival poden inscriure’s fins al 16 de juliol.

L’esdeveniment també obri les portes als hostalers locals, els quals podran participar en la gestió de les barres que es disposaran estratègicament al llarg del recorregut del passeig de la Marineta Cassiana de Dénia, proporcionant als visitants una experiència gastronòmica completa. Les sol·licituds per a la licitació d’estes barres podran presentar-se fins al 19 de juliol.

Per a inscriure’s i obtindre més informació, els interessats poden visitar la pàgina web www.dnafestivaldenia.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *