Esports

Éxit del futbol femení del FB Dénia

L'equip aleví dirigit per Laura Ribes disputara la final de la Copa
Equip juvenil femení del FB Dénia a Gandia / FB Dénia

El futbol femení a Dénia està vivint moments de goig gràcies a les destacades actuacions dels seus equips en les competicions de copa. Tant el conjunt Aleví dirigit per Laura Ribes com l’equip juvenil sota la batuta d’Óscar García han aconseguit classificar-se per a les finals de Copa en les seues respectives categories, tancant una temporada plena d’èxits i bon futbol.

El conjunt de La Safor després del partit va impugnar per alineació indeguda d’una jugadora de l’equip dianense. El Comité de Competició de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana li ha donat la raó, per la qual cosa se li ha donat per perduda l’eliminatòria al FB Dénia.

L’equip Aleví va assegurar el seu lloc en la final després d’una convincent victòria per 5-2 enfront de l’Elche CF en semifinals. El seu rival en la final serà l’AT. Sant Joan, que es va desfer del CF Sant Vicent amb un contundent 4-0. La cita amb la història per a les joves promeses del FB Dénia serà diumenge que ve a les 10 hores en el camp del poliesportiu de Sant Joan.

Laura Ribes i el seu equip aleví |FB Dénia

Victoria a Gandia

L’equip juvenil que dirigix Óscar García malgrat guanyar en el camp del CF Gandia, per 2 a 4 es queda sense disputar la final de Copa. El conjunt de La Safor després del partit va impugnar per alineació indeguda d’una jugadora de l’equip dianense.

Un error en els despatxos ha evitat que les xiques dianenses pogueren estar en la final, alguna cosa que cal lamentar, ja que el mèrit per a ser finalistes li ho van guanyar sobre el rectangle de joc. La normativa és clara i concisa i també el conjunt gandiense està carregat de raó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *