Província

El CD Dénia B ascendix a Segona FFCV

Els dianenses van véncer per 2 a 1 al CF Castalla en un partit èpic en jugar amb 10 jugadors durant 70 minuts
Jugadors i aficionats celebrant l'ascens en el terreny de joc / Javier Zamora

El CD Dénia B ha aconseguit l’ascens a la Segona FFCV després d’una emocionant trobada en el qual es va imposar 2 a 1 al CF Castalla en el partit de tornada de l’eliminatòria per l’ascens. El xoc, disputat en el camp Diego Mena de Dénia, va comptar amb un gran ambient gràcies a les aficions de tots dos equips, que van omplir les graderies i van animar sense parar als seus jugadors.

L’inici del partit va estar dominat per l’equip visitant, el CF Castalla, que va assolir avançar-se en el marcador gràcies a un gol d’Ernesto al cap de 15 minuts. La situació per al CD Dénia es va complicar encara més quan Gonzalo va ser expulsat per doble amonestació als 20 minuts.

No obstant això, l’equip local no es va donar per vençut i va trobar l’empat als 36 minuts, gràcies a un precís tret de Vengut, que va marcar el primer tir a la porteria visitant. Este gol va revitalitzar a l’equip i li va permetre mantindre’s en el joc malgrat la inferioritat numèrica.

Vengut abranzado per Juanito després de marcar | J.Zamora

Després del descans, el CF Castalla va intentar aprofitar el seu avantatge numèric, però es va trobar amb un CD Dénia resilient i combatiu. La determinació de l’equip local es va veure recompensada en una brillant jugada de Juanito, que per la banda esquerra va assistir a Fran per a marcar el gol de la victòria amb una precisa rematada.

El final del partit va ser tibant i emocionant, amb el CD Dénia defenent el seu avantatge amb dents i ungles. L’equip local va acabar exhaust, amb diversos jugadors patint enrampades i esgotament físic, però el lliurament i el coratge demostrats van ser suficients per a mantindre el resultat fins al xiulet final.

Aficionats dianenses donant colorit a la graderia | J.Zamora

Quan l’àrbitre va donar per finalitzat el partit l’esclat d’alegria va arribar, els jugadors i aficionats del CD Dénia van celebrar l’assoliment en el camp, mentre que l’afició del CF Castalla, malgrat la derrota, va acomiadar al seu equip amb una ovació, reconeixent el seu esforç i lluita fins a l’últim moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *