Esports

El CG Les Marines va aconseguir la permanència en Segona Divisió Lliga Iberdrola

Katya Trukhacheva va fregar el podi en ser quarta en Mans Lliures i Pilota
Gimnastes del CG Els Marines a Logronyo / CG Les Marines

El Club Gimnasia Les Marines s’ha classificat per a la gran final de la Lliga Iberdrola de gimnàstica rítmica, aconseguint mantindre’s en la Segona Divisió. En la competició celebrada dissabte passat 1 de juny a Logronyo, l’equip va aconseguir eludir el descens gràcies a actuacions destacades que van culminar en un emocionant 13é lloc en la classificació.

Katya Trukhacheva, una de les joves promeses del club, va brillar especialment en mans lliures i pilota, obtenint dos quarts llocs que van mantindre a l’equip en posicions competitives fins al final. Trukhacheva va començar la seua participació amb un notable exercici en mans lliures, posicionant-se temporalment en el podi fins que els últims competidors van relegar la seua actuació al quart lloc per un estret marge de 0,15 punts.

L’esdeveniment també va veure a Sanchia Roberts realitzar un impecable exercici en corda, mentres que María García del Club Alcoi, competint amb el cércol, va aconseguir la millor posició entre les gimnastes no internacionals. Després de l’intermedi, Trukhacheva va tornar per a competir en pilota, on novament va estar a punt d’aconseguir el podi, acabant una altra vegada en quarta posició.

Leticia Batista, una altra veterana de l’equip, va sumar punts importants en maces i cinta, ajudant al CG Les Marines a remuntar posicions en la classificació general. A diferència de molts clubs, Les Marines va confiar en el talent i el treball dur de les seues pròpies gimnastes, evitant la contractació de fitxatges internacionals.

L’estratègia de suport mutu i l’excel·lència en cada execució han sigut fonamentals perquè el club no sols evite el descens, sinó que també es prepare amb optimisme per a la final de la Lliga Iberdrola al juliol. La direcció del club i les entrenadores, entre elles Saray Pineda, Mariona HidalgoYana Trukhacheva, es mostren extremadament orgulloses dels assoliments de l’equip i de la valuosa experiència guanyada durant esta fase crucial de la competició.

Este èxit reflectix el compromís continu de les Marines amb l’excel·lència en la gimnàstica rítmica, secundant-se en un equip que destaca tant per la seua habilitat com pel seu esperit d’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *