Esports

El Club Gimnasia Calpe seguix en Primera Divisió

Nicol Bisbal va brillar especialment, aconseguint un impressionant quart lloc en la modalitat de corda
Gimnastes del CG Calpe / CG Calpe

Logronyo va ser escenari de la segona fase de la prestigiosa Lliga Iberdrola de gimnàstica, on el Club Gimnasia Calpe ha confirmat el seu lloc en la Primera Divisió per quint any consecutiu. Entre les actuacions excel·lents de la jornada, Nicol Bisbal va brillar especialment, aconseguint un impressionant quart lloc en la modalitat de corda, quedant-se a tan sols 0.30 punts del podi.

La participació de Daniela Picó, una de les estreles de l’equip nacional, com a part de l’equip calpí va ser un altre dels punts destacats del partit. Des del Club Gimnasia Calp es va estendre un profund agraïment cap a Picó per la seua excepcional companyonia i rendiment, tant dins com fora del tapís, destacant la seua meravellosa influència i esperant que continue la seua carrera amb el club per moltes més temporades.

L’esdeveniment no sols va ser una demostració de l’habilitat tècnica i la gràcia de les gimnastes, sinó també de l’esperit d’equip i la determinació. L’entrenadora Montse Soria va ser clau a guiar a les gimnastes a través d’este desafiament, assegurant una vegada més la seua posició en l’elit de la gimnàstica espanyola.

El Club Gimnasia Calpe ha elogiat l’actuació de totes les seues gimnastes, celebrant la solidaritat, l’esforç i la passió que caracteritzen a l’equip. Este assoliment no sols reforça la seua posició en la Lliga Iberdrola sinó que també subratlla la qualitat del seu programa d’entrenament i el seu compromís amb l’excel·lència en l’esport de la gimnàstica.

Amb un altre any assegurat en la Primera Divisió, el Club Gimnàstica Calpe mira cap al futur amb optimisme i la promesa de continuar promovent el talent i l’esportivitat en el panorama gimnàstic nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *