Esports

El Dénia Básquet ascendix a Tercera Divisió

Els dianenses van ser el tercer equip de 1a Nacional valenciana després de guanyar al CB Jovens Almassèra
Plantilla del Dénia BC amb el seu trofeu com a tercer classificat / FBCV

Este passat cap de setmana, el Pavelló Ricardo Tormo de Canals va ser l’escenari de les intenses Finals 2023-2024 de la màxima categoria Sènior Masculina de la Comunitat Valenciana.

El Dénia BC, sota la direcció d’Eduardo Clavero, va enfrontar un dur repte en les semifinals contra el CB Altea, caient per 77 a 66. L’equip alteano dominó des del principi, fent valdre la seua superioritat sota els taulers, un aspecte del joc que Dénia BC va lluitar intensament per contrarestar però sense èxit. Esta derrota va portar a l’equip de Dénia a disputar el tercer lloc.

Afició dianense en la graderia de Canals |FFCV

Lluita pel bronze

El diumenge, Dénia BC va tindre un començament primerenc per a jugar pel tercer i habitació posada contra CB Jovens Almàssera. El partit, disputat i tibant fins al final, va veure com Dénia BC prenia la davantera en els moments crucials per a assegurar la victòria per 53-62, un merescut tercer perquè va demostrar la resiliència i l’esperit combatiu de l’equip.

La gran final

La final va enfrontar a Maristes València contra CB Altea en un partit vibrant i emocionant. Maristes València, replicant la sòlida actuació de les semifinals, va aprofitar un triple decisiu al final del segon quart que seria crucial per al seu èxit. Encara que Altea va remuntar en els últims minuts, Maristes va saber mantindre la calma en els instants finals, especialment amb un rebot ofensiu clau, per a segellar la victòria per un ajustat 70-69.

L’esdeveniment no sols va ser un èxit en termes d’organització i participació, sinó que també va servir com una excel·lent plataforma per a mostrar l’alt nivell de bàsquet que es juga en la Comunitat Valenciana, consolidant a Canals com un punt de trobada vital per al futur del bàsquet regional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *