Esports

El FB Dénia-Baleària Inclusiu B aconseguix alçar-se amb la Copa Plata

Els xics de l'equip A van aconseguir el tercer lloc en la Copa Or
L'equip del FB Dénia Baleària amb la copa / FB Dénia

El passat diumenge a Riba-roja de Túria es donava per finalitzada la temporada per als Equips Inclusius del F.B Dénia – Baleària i ho ha fet en gran amb el 3er en la Copa Or per a l’equip A i el títol de campió de Copa Plata per a l’equip B.

El conjunt dianense havia de disputar el tercer i quart lloc en l’estadi Municipal Roberto Gil després dels resultats reeixits en la fase de classificació. Els jugadors de Toni Rodríguez es van imposar amb claredat a l’Ulinión Malva-rosa per 5-1 mostrant-se superiors des de l’inici del partit i aconseguint així després de la victòria el tercer lloc molt meritori en la copa en la màxima categoria del futbol inclusiu de la Comunitat Valenciana.

El F.B.Dénia B Inclusiu Balearia tenia l’oportunitat d’aconseguir un doblet històric en el seu primer any de creació, , ja que els jugadors de Javi Signes s’enfrontaven al CD ACER en la final de la Copa plata on s’integren els equips de segona i tercera categoria inclusiva de la Comunitat Valenciana. El partit ha estat molt disputat fins al final i ha mostrat el gran nivell dels dos equips, decantant-se per als grocs que han mostrat més efectivitat de cara a porteria i aconseguint així imposar-se per 3-1 en un camp municipal Francisco Soriano que mostrava un gran colorit en les graderies per part de les dos aficions.

Es tanca així una brillant temporada per als dos equips dianenses que van aconseguir ser campions de les seues respectives lligues i aconseguir arribar molt lluny en la seua participació copera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *