Successos

El jutge mana a la presó al detingut pel crim del veí de Gata que aquest dilluns va deixar en llibertat

El jutjat manté la llibertat sense mesures cautelars ja acordada per al tercer detingut
Jutjats de Dénia. / Miriam Pagán

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Dénia ha acordat aquest dimarts la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home detingut per la mort d’un home el passat dissabte a Gata de Gorgos, al qual aquest dilluns va deixar en llibertat amb mesures cautelars.

El jutge ha adoptat aquesta decisió després dels resultats de les diligències que aquest dilluns no es van poder practicar per la incompareixença del principal testimoni i perjudicat pels fets, i que aquest dimarts, a requeriment del jutge i requeriment policial, sí que ha comparegut, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El Jutjat manté la llibertat sense mesures cautelars ja acordada per al tercer detingut, ja que no existix “cap indici que el situe en el lloc i en el moment dels fets”.

El jutge va acordar la presó provisional, comunicada i sense fiança per a un primer investigat. La causa està oberta per un delicte d’homicidi, sense perjudici d’ulterior qualificació.

La Guàrdia Civil va detindre a tres homes per la seua presumpta implicació en la mort d’un altre, de 38 anys, a Gata, a última hora de la vesprada de dissabte. La víctima va morir en rebre suposadament diversos colps amb un bat de beisbol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *