Política

El Partit Popular de Calp carrega contra les mesures de l’equip de govern en matèria de vivenda

César Sánchez: "No tenen un model de ciutat ni saben on van"
César Sánchez, portaveu del Partit Popular a Calp / Redacció

L’accés a l’habitatge, els problemes derivats dels apartaments turístics i la manca d’oferta de vivenda han portat al govern de Calp a paralitzar els tràmits per al canvi d’ús de locals comercials a habitatges.

En aquest context, César Sánchez, diputat en les Corts Generals i portaveu del Partit Popular de Calp, ha expressat la seua opinió sobre la situació residencial a la ciutat del Penyal i les darreres mesures aprovades en l’últim ple.

«No pots prendre decisions que perjudiquen i després reunir-te per a veure com soluciones alguna cosa que has provocat tu mateix», ha afirmat Sánchez referint-se als equips de treball creats per a analitzar la situació al municipi.

A més, el portaveu popular ha assegurat que aquestes mesures «incrementaran els preus i perjudicaran a joves i treballadors, sent hui dia un dels majors problemes que tenim a Calp; l’accés a l’habitatge per a aquests ciutadans».

Per part del Partit Popular, comenta que no es pot prendre una decisió sense reunir-se amb els diferents sectors i comerços de la ciutat: “Parla amb el comerç, amb els empresaris i llavors pren una bona decisió però no ho faces de manera dictatorial i vulgues solucionar-lo després”, argumenta Sánchez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *