Festes

Elecció i Proclamació de la Reina de les Festes de Calp i la Reina Infantil 2024

També es seleccionarà el Rei Infantil entre els 18 quintos
Elecció de les Reines 2023 / Aj. Calp

El proper dissabte, 29 de juny, la Comissió de Festes 2024 durà a terme un dels esdeveniments més esperats de l’any: l’elecció i proclamació de la Reina de les Festes de Calp i la Reina Infantil a la plaça Major. Aquest any, per primera vegada en la història de les festes calpines, també s’escollirà al Rei de les Festes Infantil entre els festers de vuit anys. L’acte començarà a les 21:30 hores i serà la presentació oficial de tota la Comissió de Festes.

Candidatures i Elecció

En aquesta edició, 28 joves calpines de 18 anys competiran pel títol de Reina de les Festes, la màxima representant femenina de les festes. Simultàniament, es triarà la Reina Infantil entre les 18 dames de vuit anys, i com a novetat, també es seleccionarà el Rei Infantil entre els 18 quintos de la mateixa edat.

Totes les candidates a reina estaran acompanyades per xiquets i joves de les quintes de 2016 i 2006, així com pels festers i festeres de la quinta de 1986, tots ells membres de la Comissió presidida per Saray Ortiz.

Coronació de la Reina de les Festes 2023 | Aj. Calp

Process de Selecció

L’elecció de les Reines i del Rei Infantil es realitzarà per sorteig davant notari, seguint la tradició, en una gala que també servirà per acomiadar a les Reines de les Festes de 2023. María Crespo i Abril Mestre, les reines de l’any anterior, seran les encarregades de treure els noms de les noves reines, que es llegiran un cop les corts d’honor estiguin a l’escenari.

L’acte se celebrarà a la plaça Major, on es muntarà una gran passarel·la d’arribada a l’escenari i es col·locaran 1800 cadires per al públic assistent. La Comissió de Festes de 2024, responsable de l’organització de les festes patronals d’agost, ja ha realitzat altres activitats importants durant l’any, com la Cavalcada dels Reis Mags i els actes de la Setmana Santa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *