Turisme

Els 5 llocs màgics de la Marina Alta que no et pots perdre

Entorns naturals que has de visitar si vens a la comarca
Cova Tallada a Dénia / Fran Couto

La comarca de la Marina Alta, situada a la província d’Alacant, és un racó ple d’encant i bellesa natural. Coneguda pels seus impressionants paisatges, pobles mediterranis i platges paradisíaques, esta regió és una destinació ideal per als amants de la naturalesa i la cultura. Ací et presentem cinc llocs màgics que no et pots perdre a la Marina Alta.

1. Cova Tallada a Dénia

La Cova Tallada és una impressionant cova natural situada al Parc Natural del Montgó, prop de Dénia. Accessible només a peu o en caiac, esta cova oferix un espectacle únic de formacions rocoses i vistes a la mar Mediterrània. És un lloc perfecte per als aventurers i els amants de la fotografia. No oblides portar el teu equip de tub respirador per a explorar les cristal·lines aigües que l’envolten.

Cova Tallada a Dénia | Fran Couto

2. Cala Granadella a Xàbia

Considerada una de les millors platges d’Espanya, la Cala Granadella a Xàbia és un paradís d’aigües turqueses i arenes fines. Envoltada de pujols i vegetació, esta cala és ideal per a practicar esports aquàtics com el tub respirador i el busseig. El seu entorn natural i la tranquil·litat que oferix la convertixen en un lloc perfecte per a desconnectar de l’enrenou diari.

Platja de la Granadella | Werner Wilmes, CC BY 2.0

3. El Penyal d’Ifac a Calp

Una de les estampes més reconegudes de tota la Comunitat Valenciana: el Penyal d’Ifac que s’alça sobre el litoral de Calp, és el parc natural més visitat de la Comunitat Valenciana, amb més de 100.000 visitants a l’any. Una ruta ho recorre passant un túnel fins al cim, amb unes vistes impressionants de la Marina Alta.

Penyó d’Ifach | Redacció

4. Cala del Moraig al Poble Nou de Benitatxell

La Cala del Moraig es troba entre Moraira i Xàbia, al terme municipial del Poble Nou de Benitatxell. Es tracta d’un paratge excepcional d’uns 300 metres de longitud, formada per grava i amb unes aigües cristal·lines que et conviden a submergir-te des del primer minut.

Cala Moraig, Poble Nou de Benitxatxell, Marina Alta | GVA

5. La Serra de Bèrnia

La Serra de Bèrnia és una cadena muntanyenca que oferix rutes de senderisme amb vista espectaculars de la mar i de la Marina Alta. Un de les senderes més populars és el que porta al Forat de Bernia, un túnel natural que travessa la muntanya i oferix unes vistes impressionants a l’altre costat. A més de la seua bellesa natural, la Serra de Bernia alberga restes històriques com el Fort de Bernia, una fortalesa del segle XVI.

Forat de Bernia | Aj. Altea

La comarca de la Marina Alta és un destí ple de llocs màgics que oferixen experiències inoblidables. Els amants de la naturalesa i de l’ambient Mediterrani, no acabaran d’explorar els tresors que amaga (i també els que lluïx a plena vista).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *