Sanitat

Els consultoris d’estiu del DSD comencen a prestar assistència a partir de la pròxima setmana

Són punts assistencials addicionals a les platges de Xàbia i Calp
Consultori de la platja de l'Arenal, Xàbia / GVA

El Departament de Salut de Dénia reforçarà, a partir del pròxim dimarts 25 de juny, l’atenció sanitària en els principals punts turístics de la Marina Alta, amb l’obertura dels consultoris auxiliars de temporada a la platja de l’Arenal de Xàbia i La Fossa, a Calp. El consultori dels Marines de Dénia començarà a funcionar a principis de juliol.

Durant l’estiu de 2023, els consultoris d’estiu van atendre més de 11.500 consultes. El punt assistencial de Calp va ser el més actiu amb més de 3.800 consultes, seguit de Xàbia amb quasi 3.500 i Dénia amb 2.800. En tots tres casos, el mes d’agost va concentrar la major activitat, amb 5.000 consultes.

Consultori d’estiu a Calp | GVA

L’obertura dels consultoris d’estiu en el Departament de Salut de Dénia assegura una atenció sanitària accessible a la població durant els mesos de major afluència turística i, per tant, de major demanda assistencial.

Aquests punts d’atenció apropen els serveis sanitaris als residents i visitants de les zones costaneres durant els mesos d’estiu, evitant desplaçaments als centres de salut de la zona bàsica. Així, també s’agilitza l’atenció en casos d’urgències o incidències lleus.

Com en anys anteriors, a Dénia, el punt assistencial estarà situat al km 4 de la Carretera dels Marines, mentre que a Xàbia la ubicació serà a l’Avinguda de París, 18, a la platja de l’Arenal. El consultori de temporada de Calp, igual que el de Xàbia, és una infraestructura fixa, i es troba a l’Avinguda Joan Carles I, núm. 3, a la Platja de la Fossa.

Finalment, el consultori de Moraira, que presta assistència sanitària durant tot l’any, ampliarà el seu horari fins a les 18.00 hores entre l’1 de juliol i el 31 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *