Esports

Els joves de Dénia es disputen el passe a la final de l’Olimpíada Mundial de Robòtica educativa

Els guanyadors participaran en el WRO d'Almeria el 14 i 15 de setembre
Un dels esquips guanyadors de la competició a Dénia / Aj. Dénia

El passat dissabte 15 de juny es va celebrar la World Robot Olympiad (WRO) Dénia 2024, el primer campionat de robòtica que té lloc a la ciutat. La cita va ser al pavelló municipal de Joan Fuster, de 9 a 14 hores. El regidor de Joventut, Valentí Alcalà, i la regidora Maria Josep Ripoll van acompanyar i animar els equips al llarg del matí de competició.

Els participants es van agrupar en diferents categories segons les edats: RoboBasic (6-12 anys), RoboMission, que inclou les subcategories Start i Elementary (8-12), Rookie i Júnior (11-15) i Sènior (14-19 anys), i Future Engineers (14-19).

Un dels robots de la competició | Aj. Dénia

Després d’un matí realitzant i superant diferent missions, la classificació dels grups participants va quedar de la manera següent:

En la categoria RoboBasic:

  • 1r VENCEBOTS
  • 2n MINIDIVER
  • 3r ROBODINO
  • 4t ROBOSTAR
  • 5é ROBOTICS_1
  • 6é DONUT
  • 7é EL POU MECÀNIC
  • 8é KAKAGÜETE

En RoboMission:

Start
1r CAOS TOTAL
2n WOLF-E
3r THINKERS

Elementary
1r THINKERS

Rookie
1r EQUIP 3A
2n MONTGOBOT

Júnior
1r INFINITYBOTS

Sènior
1r EQUIP IA

En Future Engineers:
1r EPOPEYA
2n GATA TEAM

Als guanyadors se’ls va anunciar el seu passe a la final nacional de la WRO, que tindrà lloc a Almeria el 14 i 15 de setembre. En la competició a la ciutat andalusa, els equips EPOPEIA, IA, INFINITYBOTS, EQUIP 3A, THINKERS i CAOS TOTAL tindran l’oportunitat d’aconseguir el passe a la final internacional i portar així un trosset de la WRO Dénia 2024 fins a Turquia.

Allà, a finals del mes de novembre, la ciutat de Izmir reunirà més de 400 equips vinguts de tot el globus per a demostrar al món sencer del que han sigut capaços durant els últims 10 mesos de preparació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *