Societat

Els usuaris d’ADIMA gaudixen d’una jornada solidària d’estètica i cures personals

Stilos Perruqueria i Fina Aesthetics van oferir un dia de bellesa i de perruqueria
Usuaris d'ADIMA junt amb Maria Bas, Rosana Martínez i la resta del equip / Redacció

Dilluns passat, el centre ADIMA de Pedreguer es va omplir d’alegria i solidaritat durant una jornada especial organitzada per Stilos Perruqueria de Ràfol d’Almúnia i Fina Aesthetics d’Ondara . Este esdeveniment ha tingut com a objectiu oferir un dia de bellesa i benestar als usuaris del centre, creant una experiència inoblidable tant per als participants com per als organitzadors.

Tallades de cabells, pentinats, tractaments facials van ser només alguns dels servicis oferits, convertint l’espai en un verdader oasi de cura personal.

L’equip de Stylos amb usuaris d’ADIMA | Redacció

La jornada va estar marcada per moments de gran emotivitat i alegria. Els participants, persones amb diverses necessitats especials, van gaudir de tractaments de perruqueria i estètica que els van fer sentir-se acaronats i cures.

La cantant de Nebulossa, María Bas i l’equip de Fina Aesthetics van aportar la seua experiència i dedicació, contribuint al fet que cada participant se sentira especial. “És un privilegi poder col·laborar en un esdeveniment com este i veure la felicitat en els rostres de tots”, va comentar María Bas. “Cada somriure i cada gest d’agraïment ens recorden l’important que és dedicar temps i recursos per a ajudar als altres.”

Maria Bas durant la jornada | Redacció

Els organitzadors van destacar la importància d’estos moments per a enfortir els llaços comunitaris i brindar suport als qui més ho necessiten. “Volem que tots els participants se senten valorats i cures, i creem que la bellesa pot ser una forma poderosa d’expressar eixa cura”, va afegir el Rosana Martínez, gerent de Stilos Perruqueria en Ràfol d’Almunia.

A més dels tractaments de bellesa, la jornada va incloure activitats recreatives i un esmorzar especial i tot amenitzat pel Dj Jairo Ginestar que animà tot el matí als particiantes en este esdeveniment.

Jornada solidària en ADIMA | Redacció

La jornada va concloure amb un sentiment compartit de gratitud i satisfacció. “Este dia serà sempre recordat amb molt de carinyo. Ens sentim afortunats d’haver pogut compartir estos moments tan especials amb els participants d’ADIMA Pedreguer”, van expressar tant Maria Bas com Rosana Martinez “Esperem que esta iniciativa inspire a uns altres a organitzar esdeveniments similars i a continuar treballant per una societat més inclusiva i solidària”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *