Esports

Es torça l’eliminatòria d’ascens per al juvenil del CD Dénia

Els dianenses van caure a casa davant el FC Jove Español per 2 a 3 i el diumenge hauran de remuntar per a ascendir
Alejandro marcat per un rival / Javier Zamora

En un gran ambient en les graderies del camp Diego Mena, es va jugar el partit d’anada del play off per l’ascens a Lliga Nacional Juvenil entre el CD Dénia i el FC Jove Español. El resultat final de 2 a 3, obliga la formació que dirigix David Collado a haver de remuntar en el partit que jugaran el diumenge a Sant Vicent del Raspeig.

Els nervis van tenallar als jugadors dianenses que no van trobar la manera de sobrepassar la tela d’aranya teixida pel tècnic visitant. Amb les línies molt separades als locals els va costar arribar tocant a l’àrea rival. Tan sols en llançament de faltes laterals van posar en dificultats al porter visitant.

Ángel tirant a porteria | J.Zamora

En el minut 23, Rubén va aprofitar un error defensiu per a marcar el 0 a 1. El gol va deixar tocada la moral dels dianenses que instants després van ser castigats amb un penal. El meta local, Dani va detindre de manera magistral evitant el 0 a 2. Al caient del descans va arribar el 0 a 2 marcat per Yeray.

En la segona mitat, l’entrada al camp del local Llorca va ser important, el seu equip va reaccionar i en el minut 53 Ángel va marcar l’1 a 2. Este gol va donar moral als locals que es van en anar a la recerca de l’empat. Quan millor estava jugant el juvenil dianense va arribar el pitxer d’aigua freda que va suposar el gol de Rubén.

El dianense Aston intentant controlar la pilota | J.Zamora

Lluny de abaixar els braços els juvenils dianenses van traure la seua casta i van tindre algunes ocasions clares per a marcar. La falta de punteria ho va impedir fins que un tir d’Alejandro des de fora de l’àrea va colpejar a la mà d’un defensor i l’àrbitre va marcar penal. Esteban va prendre la responsabilitat i va marcar el 2 a 3. Restaven 3 minuts per al final i malgrat els intents locals, el marcador ja no es va moure.

L’afició local va saber reconéixer l’esforç realitzat pels seus joves jugadors i els va tributar una gran ovació quan es retiraven a vestuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *