Província

Escàndol en el CD Dénia per la convocatòria de l’assemblea

Alguns socis senten vulnerats els seus drets estatutaris per la conducta de la directiva
Juan Benavente y Álvaro Payá / Javier Zamora

El CD Dénia es prepara per a un moment crucial amb la pròxima celebració de la seua Assemblea General Ordinària de socis. Convocada per la junta directiva que lidera el president Juan Benavente, l’assemblea està programada per a divendres que ve 5 de juliol a la Casa de la Paraula de l’Estació Marítima de Baleària. La reunió s’efectuarà a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona.

L’agenda de l’assemblea inclou punts essencials com l’aprovació de l’acta anterior, la situació jurídica, el balanç econòmic de la temporada 2023-24 i el pressupost per a la temporada 2024-25, a més del projecte esportiu per a l’any vinent i un espai per a precs i preguntes.

No obstant això, el que ha alçat polseguera entre els socis és la convocatòria simultània a una Assemblea Extraordinària que abordarà exclusivament la celebració d’eleccions. Segons els estatuts del club, hauria de mediar almenys 15 dies naturals entre l’assemblea ordinària i qualsevol convocatòria d’elecció de la junta directiva, un detall que ha intensificat el descontentament entre els membres.

La controvèrsia augmenta amb l’aparent irregularitat en la comunicació de la convocatòria de la sessió extraordinària, que segons reclamen els socis, no ha sigut enviada per escrit com dicten els estatuts. A més, s’assenyala que el termini per a presentar candidatures es va tancar el 21 de juny, generant major frustració entre els socis per la falta de transparència i possibilitat de participació.

Este clima de descontentament presagia una assemblea tibant, continuant amb la tradició de trobades anteriors que han portat a alguns socis a buscar resolucions legals per a impugnar decisions de la directiva, incloent-hi la necessitat de repetir l’Assemblea de la temporada 2021-22. Amb estos antecedents, la comunitat del CD Dénia es mostra expectant i preparada per a una trobada que podria definir el futur administratiu i esportiu del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *