Esports

Dénia promou l’esport estival amb el programa ‘Esports a la Platja’

De l'1 de juliol al 30 d'agost en les platges de Dénia es faran activitats gratuïtes de taitxí, aeròbic i fitness
Platja Dénia / Redacció

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Dénia llança un any més la iniciativa ‘Esports a la platja’, un programa d’activitats esportives gratuïtes a les platges de la Marineta Cassiana i de Punta del Raset, entre l’1 de juliol i el 30 d’agost.

De dilluns a divendres, exceptuant els festius del 10 de juliol i el 15 i 16 d’agost, es podrà practicar taitxí, manteniment, aeròbic, fitnes i pilates. Les activitats es duran a terme en les hores de menor calor, a les 8.30 hores i 9.15 hores del matí i a les 20.00 hores de la vesprada, per a evitar problemes com colps de calor, insolacions o deshidratació.

No serà necessària la inscripció prèvia, simplement caldrà acudir en l’horari indicat a la platja corresponent. Per a més informació, es pot consultar la web www.denia.es i les xarxes socials d’esports Dénia.

Esports a la platja | Aj. Dénia
Esports a la platja | Aj. Dénia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *