Societat

La VII Carrera Solidària recapta 12.000 euros per a Condenados al Bordillo

Els onze ciclistes arribaren a Dénia després de recórrer en nou etapes i 1.400 km
Carrera solidaria / Tino Calvo

El passat 1 de juny, arribaren a Dénia els onze ciclistes francesos de l’Associació Entraid 49 després de recórrer en nou etapes 1.400 km. David, Jean, Julien, Christophe, Philippe J., Stephane, Philippe M., Yann, Thierry, Raphaël i Franck, acompanyats de sis assistents, foren rebuts a l’I.E.S Maria Ibars per una multitud de persones, molts d’ells membres, voluntariat i simpatitzants de Condenados al Bordillo, així com ciutadans disposats a mostrar el seu agraïment als responsables d’aquesta nova gesta.

També col·laborà el Club Ciclista Amics de Dénia, que esperaren els ciclistes a Simat de la Valldigna per acompanyar-los fins a Dénia. En l’últim quilòmetre, persones amb capacitats diferents muntades en karts adaptats, corredors del Club d’Atletisme Dianium, Club de Voleibol de Dénia i alumnat de l’I.E.S Maria Ibars corregueren junt amb els ciclistes fins a l’arribada al centre.

La benvinguda fou molt emotiva. Una multitud de persones mostraren el seu agraïment felicitant els valents. La Muixeranga de Segària animà l’arribada realitzant diferents figures acrobàtiques.

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, junt amb la comitiva de l’Ajuntament, els donà la benvinguda i pronuncià unes paraules d’agraïment. A continuació, David comentà com fou el desenvolupament de la carrera i efectuà l’entrega d’un xec de 12.000 euros destinat a l’associació Condenados al Bordillo, que rebé Jimmy Higueras.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *