Província

Èxit rotund en la III Copa d’Espanya de Kayak de Mar a Dénia

El palista del RCN Dénia Nino Van Deer Zeeuw va conquistar la medalla d'or en categoria Cadet B ss1
Nino Van deer Zeeuw en el podi / RCND

Este passat cap de setmana, el Real Club Náutico Dénia ha sigut l’epicentre de la III Copa d’Espanya de Kayak de Mar, esdeveniment que ha congregat a uns 800 palistes de diversos clubs nacionals, destacant pel seu elevat nivell competitiu.

Moment de la competició a Dénia | RCND

El dissabte, la competició va arrancar amb circuits en la badia de Dénia, oferint recorreguts de 3.000 metres per a categories infantils i de 8.000 metres per a cadets, tradicionals, juvenils i sènior. Els vents, oscil·lant entre 10 i 12 nusos, van afavorir un entorn competitiu ideal, que es va intensificar a la vesprada durant el downwind des de la platja de Marina el Comunicat fins al Club Náutico d’Oliva, on les condicions van millorar significativament, permetent als participants gaudir plenament de l’esdeveniment.

Gloria Martín en el podi | RCND

El diumenge va presentar condicions més calmades, amb temperatures més baixes i vents estables de 5 a 7 nusos, ideals per a les eixides de les embarcacions SS2 programades per al dia.

Els palistes del RCN Dénia van tindre una actuació destacada, amb Nino Van deer Zeeuw obtenint la medalla d’or en Cadet B SS1 i Gloria Martin aconseguint la plata en k-1 tradicional Sènior. A més, es van destacar Cosmo Cafforio i Jon Walthon amb excel·lents posicions en les seues respectives categories.

El campionat va concloure amb una cerimònia de lliurament de trofeus a l’esplanada del club, comptant amb la presència de figures prominents com Javier Hernanz, president de la federació espanyola de piragüisme; Paloma Cinto Humbria, presidenta de la federació Valenciana de piragüisme; Alejandro Agüera, president del comité de la Federació Espanyola de Kayak de Mar; Amaya Sáez, Gerent del RCN Dénia; i Jaime Portolés, president del club dianense.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *