Esports

Èxits del CA Baleària Diánium en l’Autonòmic Sub14 i Sub16 a Dénia

Savelii Bogatov va ser or en 150 i bronze en longitud i Daniel Reig va ser plata en 500 metres
Atletes dianenses en el podi / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme de Dénia es va convertir en l’escenari dels Campionats Autonòmics Sub14 i Sub16 d’aire lliure, reunint joves talents de la Comunitat Valenciana. La jornada, que va començar al matí i es va estendre fins a la vesprada, va estar plena d’emocions i demostracions d’habilitat atlètica per part dels competidors.

Brillant Actuació Individual

El matí va estar dedicat al Campionat Sub14, on l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium va tindre una destacada participació amb 14 atletes en lliça. Van sobreeixir especialment Savelii Bogatov, qui es va emportar l’or en els 150 metres i el bronze en salt de longitud, i Daniel Reig, que va assegurar la plata en els 500 metres. La competència va ser intensa, amb els millors atletes de la comunitat lluitant pel podi en cada disciplina.

Competència Feroç per Equips en Sub 16

A la vesprada, el focus es va traslladar al Campionat Sub16 per equips, on tant l’equip masculí com el femení de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium van mostrar la seua fortalesa. Els xics van aconseguir una excel·lent tercera posició, consolidant a l’Escola de Dénia entre els millors de la comunitat, darrere dels dominants equips de Castelló i València. Les xiques, per part seua, van oferir una actuació formidable, quedant-se a només un punt del quart lloc i finalitzant en sexta posició, encara que amb sensacions molt positives.

Voluntaris en la pista d’atletisme de Dénia | CA Baleària Diànium

La jornada va ser extensa però gratificant, amb prop de 15 hores de competències contínues que van demostrar l’excel·lent nivell organitzatiu del club. La pista de Dénia va estar repleta d’espectadors que no van voler perdre’s cap de les emocionants proves, fent costat als joves atletes durant tot l’esdeveniment.

Des de l’organització, es va estendre un agraïment especial a tots els voluntaris i atletes que van fer possible la realització d’este campionat. La comunitat de Dénia i els visitants van gaudir d’un esdeveniment que, una vegada més, va posar enlaire el nom de la ciutat com un punt de referència en l’atletisme juvenil valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *