Festes

Comencen les Festes de Moros i Cristians de Benissa 2024

Del 21 de juny a l'1 de juliol els carrers del municipi s'omplen de música i color
Moros i Cristians Benissa / Xarxes Benissa LightTrapper

La celebració dels Moros i Cristians de Benissa 2024 tindrà lloc del 21 de juny a l’1 de juliol, omplint els carrers de la ciutat de tradició, música i color.

Les festes començaran el divendres 21 de juny amb el “I Premi Sant Pere“, una partida de Pilota Valenciana que es jugarà al Trinquet de Benissa a les 23:00 hores. Com a novetat d’enguany, l’Associació de Moros i Cristians ha organitzat una partida de pilota a les 23:15.

Les festivitats s’iniciaran amb la degustació de vermuts i cervesa, el passacarrer de banderins i càrrecs festers i el Pregó de Festes a càrrec de Raquel Soliveres Fullana. La jornada conclourà amb un sopar de germanor a les 22:00 hores i l’actuació de l’Orquestra Tokio Band.

Entre els actes que destaquen enguany es troba l’Assetjament del Bàndol Moro des de la plaça del Convent fins al castell, seguit a les 23:30 hores per l’Ambaixada Mora i la presa del castell per part de les tropes del Bàndol Moro. La nit continuarà amb l’actuació de l’Orquestra La People Band, l’ofrena en honor al patró, l’Entrada Infantil o el Concurs de “Caps d’Esquadra”, l’Ambaixada Cristiana o la reconquesta de la Vila de Benissa, seguit per una nit de cabiles.

La programación

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *