Festes

Tornen les festes en honor a la Soledat a Ondara: la programació

Del 4 al 8 de juliol els carrers del municipi es plenaran de música, tradició, diversió i actes religiosos
Festes Ondara / Aj. Ondara

Les Festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat tornaran a omplir de devoció, tradició, música i diversió els carrers d’Ondara del 4 al 8 de juliol.

El dijous 4 de juliol donaran començament les Festes amb la Concentració de les Regines, Corts d’Honor, Festers i autoritats a l’edifici de l’Ajuntament per procedir a l’encesa de llums i al volteig campanes, donant així inici a les festes, i a continuació s’oferirà el Concert de festes a càrrec de la Unió Musical d’Ondara, a la Plaça Major.

L’acte de Coronació serà el divendres 5 de juliol a les 23:00 hores, amb la Coronació de les dues Regines, la Major, Ainhoa Fernández Mengual i la Infantil, Sara Lozano Llavador, i exaltació de les Corts d’Honor Major i Infantil de la Soledat 2024 a la Plaça de Bous d’Ondara. A continuació, llançament de focs artificials a càrrec de Hermanos Caballer Pirotécnicos S.L. i Macrodiscomòbil “Carnavalia On Tour”.

Enguany destaquen que tant la revetla de dissabte 6 de juliol amb l’orquestra Montecarlo com l’actuació Tributo a Mecano del diumenge 7 de juliol, canvien d’ubicació i se celebraran com a novetat a l’Av. Doctor Fleming. Hi haurà paella dissabte i sopars populars el dissabte 6 (que serà de sobaquillo) i el diumenge 7 de juliol.

La cavalcada de carrosses, comparses i cavalcadures del dissabte 6 de juliol comptarà amb grans premis, i estarà amenitzada per la Banda Juvenil d’Ondara, la Xaranga “Me’n fot”, la Batucada OndarAttack i d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. Per al públic infantil, el dissabte 6 al matí hi haurà parc infantil i festa de l’espuma en la zona del Prado.

Cartel festes Ondara | Aj. Ondara

Actes religiosos

Les Festes de la Soledat 2024 comptaran amb els seus tradicionals actes religiosos, tals com les misses i l’Ofrena de flora del diumenge 7 de juliol a la Ntra. Patrona, la Mare de Déu de la Soledat, que tornarà a celebrar-se al Moll del Prado. Una vegada finalitzada l’ofrena, es llançaran focs artificials.

A continuació, trasllat de la Mare de Déu de la Soledat fins l’Església Parroquial de Santa Anna, on es cantarà l’himne a la Patrona. Ja el dilluns 8 de juliol, dia de la Patrona, els actes religiosos marcaran l’activitat de les festes, al matí amb la Missa Solemne en honor a la Mare de Déu de la Soledat, a l’Església Parroquial de Santa Anna, cantada pel “Coro capilla Santísima Virgen de la Soledad” amb l’assistència de les Regines, Corts, Acompanyants, Comissió de Festes 2024 i Autoritats. A continuació tindrà lloc la Benedicció de la Pintura i Restauració del Retaule de la Capella de Sant Rafael, a càrrec del pintor local Antonio Torres.

En finalitzar, es procedirà al llançament d’una mascletà diürna a la Ronda Generalitat. A continuació, s’oferirà un Vi d’Honor al Prado. A la vesprada, se celebrarà la Solemne processó en honor a la Ntra Patrona, la Mare de Déu de la Soledat, per l’itinerari de costum, en què ondarencs i ondarenques rendeixen homenatge a la seua patrona, que estarà acompanyada, per la Unió Musical d’Ondara, la Xaranga “M’en Fot” i d’Ondara Colla de dolçaines i Tabals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *