Música

L’Ajuntament de Benissa llança la primera edició del festival de música SONE

Els concerts seran de l'11 al 14 de juliol a les 20:00 hores
Connecta Percussio / Xarxes Socials

L’Ajuntament de Benissa presenta un nou festival de música per a aquest estiu. El festival SONE és un nou concepte que pretén potenciar la música “al carrer” i portar els concerts fora de les localitzacions habituals.

El concepte SONE simbolitza els quatre punts cardinals (sud, oest, nord i est). Seguint aquest paràmetre s’han elegit les quatre localitzacions d’aquesta primera edició.

Amb la creació del SONE, “un dels objectius del departament de Cultura ha sigut descentralitzar els concerts de l’entorn del parc Joaquín Piera i Mariana Torres i el passeig Dolores Piera. El SONE serà un festival itinerant que recorrerà quatre localitzacions úniques del nostre poble, on no estem acostumats a gaudir de concerts”, ha assenyalat Pepa Bertomeu, regidora de Cultura.

Per la seua banda, Arturo Poquet, alcalde de Benissa, ha destacat que “el festival de ‘música al carrer’ ha arribat per a quedar-se. Estem molt contents de poder presentar una oferta musical per a aquest estiu totalment innovadora a la zona”.Diferents estils de música i quatre localitzacions úniques en el centre urbà de Benissa per a gaudir de l’estiu d’una manera diferent.

Cartell festival SONE | Aj. Benissa

Actuacions

Prenent com a punt de referència el centre del nucli urbà, la Pinada de Selva acollirà el festival del sud el dijous 11 de juliol amb l’actuació d’Aretha y los Franklins.

El concert en l’oest serà a la plaça del Convent Franciscà el divendres 12 de juliol amb l’actuació de Connecta Percussió.

El dissabte 13 el festival es traslladarà al nord, a la placeta Vella amb el concert de 5FanBrass i, per tancar el festival, la placeta de l’Església Vella acollirà el diumenge 14 de juliol l’actuació de Cucumpà Orquestra.

Tots els concerts seran a les 20.00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *