Província

Fiamma Benítez torna a la Selecció Espanyola Absoluta

La dianense és cridada per Montse Tomé per a suplir a la lesionada Alba Redondo
Fiamma Benítez amb Espanya / RFEF

La jugadora dianenseFiamma Benítez, del València CF, ha sigut convocada d’últim moment a la Selecció Espanyola Absoluta de futbol femení. Esta oportunitat arriba després de la lesió d’Alba Redondo, excompanya en el Levante UD, qui s’ha vist obligada a abandonar la concentració després de patir una lesió muscular a Tenerife.

Benítez, qui s’ha destacat en la lliga amb el València, es va incorporar ràpidament a la concentració de l’equip nacional a Tenerife, on Espanya es prepara per al seu pròxim compromís. Este dimarts, en l’estadi Heliodoro Rodríguez, a les 21.30 hores, l’equip s’enfrontarà novament a Dinamarca, en un partit crucial de classificació per a l’Eurocopa 2025.

Espanya busca segellar la seua passada al torneig continental després d’haver derrotat a les daneses 0-2 en el seu propi terreny divendres passat, amb gols de Jennifer Hermoso i Mariola Caldentey. Una victòria en esta pròxima trobada garantiria el seu lloc en l’Eurocopa, destacant així l’excel·lent moment pel qual passa el combinat nacional.

Este anomenat a la selecció suposa un reconeixement al talent i la dedicació de Benítez, qui ara tindrà l’oportunitat de demostrar la seua vàlua en l’escenari internacional més competitiu. La seua incorporació ve en un moment crucial, reforçant l’atac espanyol en la fase final de la classificació. L’equip i la seua afició tenen posades altes expectatives en el seu rendiment i contribució en el camí cap a l’Eurocopa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *