Esports

Gala final del Circuit a Peu Marina Alta 2024

Festa final de l'Atletisme comarcal amb el lliurament de trofeus i reconeixements

El Circuit a Peu a la Marina va posar el fermall final a la vint-i-sisena edició, després de cinc mesos de carreres populars, tretze proves i més de 16.000 participants al llarg del Circuit, batent rècord de participació en inscripcions.

Un Circuit que ha creat marca, crescut en comunicació així com en organització, per tot l’esforç i obstinació posada, dels Clubs integrants, a més el Circuit ha crescut en Solidaritat, amb la nova posada en escena, de la carrera del CC Portal de La Marina i els seus 2.100 euros donats a Ludai, així com els 1.637 € de l’euro solidari per cada corredor inscrit.

Els Salons Carrasco de Xàbia, va ser l’escenari d’una nit familiar i molt agradable, davant uns 300 assistents, es va celebrar la Gala del Circuit a Peu Marina Alta 2024, organitzada anualment pel mateix Circuit, i on es guardona als diferents podis, en categories infantils, així com en categories sèniors, a més de la general per equips, als tres millors clubs en dones, tres millors Clubs absoluts, el premi a l’esforç Fundació Baleària, més el podi absolut del Circuit en totes dos categories.

Els xicotets van ser els primers a rebre el seu trofeu, amb una participació al llarg de les tretze proves de més de 3.500 xiquets i xiquetes, sens dubte, la gran base del Circuit, des de benjamins fins a juvenils, els vencedors finals van ser Lara Fornés Català (CA Llebeig Xàbia), revalidant Circuit i Ernest Garcés Francés (CA Bernia) en categoria Benjamí, Laia Mestre Sánchez (CE Dorsal 19 Pego) i Erik Amil Barbeito (CE Llebeig Xàbia) es van alçar com a vencedors absoluts en categoria Aleví, per la seua part Aitana Tor Perea (CA La Nucia) i Joan Alemany Pons (CE Dorsal 19 Pego) van ser els vencedors en categoria Infantil, Silvia Díaz Berenguer (CA La Nucia) i Joan Buigues García (CA Dianium) van ser els vencedors absoluts en Cadets, finalitzant amb la categoria juvenil, amb Celia Fornés Blázquez (CA Gata) i Marco García Torres (CA Dianium), tots ells i elles van rebre també una targeta regal de La Terreta Esport i Aventura d’una excursió en Caiac, els campions van estar acompanyats pels segons i tercers classificats, realitzada el lliurament als més joves, es va passar al sopar.

Un videoresum de les proves disputades, a l’hora del café, donà pas al lliurament de Trofeus i mencions especials.

Especialment emotiva, va ser el lliurament de la menció premi a l’esforç, Premi FUNDACIÓ BALEÀRIA, que va arrancar un dels majors aplaudiments de la vetlada en nomenar l’escenari, a l‘atleta del CA Ondara, Juanan Bisquert Zaragoza, un corredor, constant que lluita contra les adversitats de l’entorn, creant i fomentant valors i llaços d’amistat allà on participa, Maribel Pérez Gerent de La Fundació Baleària atorgue a un emocionat Juanan, el trofeu a l’esforç, sumant-se molts atletes i representants del seu Club.

Segona edició de l‘euro solidari, del Circuit a Peu a la Marina, que donà, un euro, per cadascuna de les inscripcions realitzades, en esta edició, va ser per a Cruz Roja Calp. El president del Circuit Juan Zaragozí, va entregar el xec per valor de 1.637 €, a Francisco Molines, president de l’Assemblea local de Calp, junt Aitor Cabezas i Lorena Pérez, president i vicepresidenta del CA I-Run Calp.

La Gala va continuar amb més reconeixements, l’atleta pertanyent al CA Altea, Serafí Cortés, artista i escultor, junt María Lemus ajudant de Kike Aracil, van voler agrair al fotògraf del Circuit, Kike Aracil, la seua gran llavor al llarg d’estos anys, immortalitzant els millors moments, en les proves del Circuit a Peu.

Des del CA Publidom, David Abad en representació de tot el Club, va voler també tindre un detall i agraïment amb els atletes Ángel Blasco del Multiesport Benitatxell i Antonio Cecilia del CE Llebeig Xàbia, per la seua atenció sobre la seua corredora Andrea Abad, acompanyant-la fins a la línia de meta en la prova de Gata, després del seu esvaïment, abrigallant-la durant els últims quilòmetres.

A continuació, es va procedir a entregar als més de 70 vencedors els seus trofeus, de mans dels patrocinadors, començant per la categoria Veterans G fins a la categoria Promesa Sub 23, a més es va premiar a la general per clubs femenina que un any més es van emportar les xiques del CA Publidom amb 62.748 punts, la general per clubs, en esta edició, recale en l’equip del CE Llebeig Xàbia amb 123.987 punts, la general absoluta en categoria femenina va ser per a María Isabel Ferrer (CA Llebeig Xàbia), Andrea Abad Aparisi (CA Publidom) i Esther Fornés Pérez (CA Cametes) l’absoluta masculina va ser per a Moha Rida Younes (CE Llebeig Xàbia), Juan Antonio Fernández Cantos (CA Benidorm) i Antonio Soler LLidó (CE Llebeig Xàbia).

Els sponsors i patrocinadors, van tindre el seu premi, volent així, des del Circuit, reconéixer-los la important i gran labor de suport, cap al Circuit a Peu a la Marina donant un major impuls a l’organització, ajudant a fomentar valors esportius, hàbits saludables i en la vertebració de la comarca de la Marina Alta.

Van arreplegar el Trofeu de fusta reciclada, reproduint la Comarca de la Marina Alta, els allí presents, Maribel Pérez Gerente de La Fundació Baleària, Noelia Fornés, directora de Relacions Externes masymas supermercats i Érica Fornés Departamento de Márquetin de masymas, Gema Pascual, Gerent de La Terreta Esport i Aventura, Blas Domínguez, Responsable de zona Llevant d’Excom, Miguel Marco, cap de Vendes de Grup Ginestar i Pedro Grimalt, Rep. Grup Ginestar a Dénia, Vicent Martí, Gerent de Sport Plaza, Paula Moya i Andrea Bover Dpto. Márquetin Asevi, Esther Sepulveda i Jairo Soler de Matties Bag.

Juan Zaragozí, president del Circuit a Peu, va tancar l’acte dirigint-se als allí presents. Zaragozí va parlar de l’aconseguit al llarg d’estos últims cinc anys, un projecte molt gran i consolidat, amb la unió de tots els Clubs, treballant en una mateixa direcció en l’organització interna, amb la perplexitat que suposa anar tots a l’una, sentint-se orgullós d’això.

S’han mantingut les mitjanes de participació, a més d‘augmentar en inscripcions, la imatge i comunicació del Circuit s’ha millorat moltíssim, introduint-se altres millores, com la pantalla, per a veure in situ les classificacions, a més de tots els servicis oferits habitualment, per tot això el Circuit és espill per a molts i la mostra, és la invitació, des de la Generalitat Valenciana, aquesta setmana per a realitzar una ponència en el Parador de Xàbia, ajunte altres ponents importants com, La Marató de València, els organitzadors de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, això ens enorgullix i exposar tot el treball que es realitza en el Circuit, és una satisfacció per a tots nosaltres, Zaragozí concloc el seu parlament, amb unes paraules que van deixar a tots una miqueta perplexos, en comentar que tal vegada, amb el projecte vent a favor, és el moment de fer un pas al costat per a continuar ajudant al Circuit però sota una altra òptica.

D’esta manera, i amb la foto familiar de tots els premiats i companys d’equips es va donar per acabada la festa final de l’atletisme comarcal tancant així el 26 Circuit a Peu Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *