Esports

Grans resultats del Club Gimnàstica Calpe a Xàbia

Els seus gimnastes de nivell Federació van obtindre diversos podis en una competició marcada per l'alt nivell
Gimnastes calpines a Xàbia / CG Calpe

El passat cap de setmana, el Palau d’Esports Miguel Buigues Andrés a Xàbia va ser l’escenari del Trofeu Federació Nivell Bàsic Individual, Equips, Duos, Trios i Conjunts. En este esdeveniment esportiu, el Club Gimnasia Calpe va ser present amb els seus gimnastes de nivell Federació, al costat de les seues entrenadores.

Els resultats van ser destacats: en la categoria aleví, el trio format per Isabel, Larah i Sofia es va proclamar campió. A més, Zoe Noriega va obtindre el subcampionat provincial en la competició individual.

L’equip aleví, compost per Antonia Santos i Miranda Koc, també es va destacar en obtindre el títol de campió. Santos va ser coronada com la millor en la modalitat de Corda, mentre que Koc va ocupar el tercer lloc en la prova de Pilota.

En la categoria Cadet, Lila Rudyk es va situar en la desena posició en la competició individual. A més, el Conjunt subset va participar en una exhibició i va rebre un diploma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *