Província

Grata experiència per al CD Paidos Dénia en el nacional de futbol sala

Van tornar sense conéixer la victòria encara que els xavals van competir en tots els partits davant rivals d'un gran nivell
Plantilla del CD Paidos Dénia en el seu xoc davant Aljucer El Pozo Murcia / CD Paidos Dénia

El CD Paidos Dénia va tindre una participació plena d’aprenentatges en la recent Fase del Campionat d’Espanya de Futbol Sala, celebrada en el Palau d’Esports d’UteboZaragoza. Encara que no van aconseguir sumar victòries en els tres partits disputats, l’equip va exhibir moments de bon joc i va deixar veure el creixement de les seues joves promeses.

En el debut, es van enfrontar al Viña Albali Valdepeñas, on malgrat caure per 3 a 5, els dianenses van mostrar un rendiment que podia haver merescut millor sort. Els col·legials es van veure penalitzats per la falta d’efectivitat en comparació amb un rival que va saber capitalitzar les seues oportunitats en els moments clau del partit.

La segona jornada no va ser menys exigent per al conjunt dirigit per Nata Grimalt, enfrontant-se a l’equip local, Sport Aragón. El suport de l’afició amfitriona i la qualitat dels jugadors d’Aragó van ser determinants per al desenllaç del partit, que va acabar amb una derrota per al CD Paidos Dénia per 6 a 2. La moral de l’equip es va veure afectada, i malgrat els esforços, no van poder igualar la intensitat i el nivell mostrat pels locals.

L’última jornada els va aparellar amb un dels equips més forts del torneig, Aljucer El Pozo Murcia. Els murcians van demostrar la seua superioritat i van deixar poc marge per a la sorpresa, imposant-se amb un contundent 7 a 1. Els jugadors de Dénia van lluitar fins al final, però es van trobar superats per la qualitat i el joc fluid del seu adversari.

Malgrat els resultats, el torneig va ser una plataforma inestimable perquè els joves jugadors, inclòs el porter aleví Unay Ruescas, qui va debutar amb l’equip sènior, guanyaren experiència en un escenari d’alta competició. Este tipus d’experiències són fonamentals per al desenvolupament i la millora contínua, aspectes sobre els quals el club continuarà treballant de cara a futures competicions.

El CD Paidos Dénia torna a casa no amb triomfs, però sí amb lliçons apreses i amb el cap alt, conscients del camí que tenen al davant per a continuar creixent en el futbol sala nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *