Cultura

Aquests són els guanyadors del X Concurs de Pintura ràpida Ciutat de Dénia

Les cinc obres premiades en aquesta desena edició s'exposaran a la Casa de Cultura de Dénia del 17 al 29 de juny de 2024
Concurs Pintura Ràpida Ciutat de Dénia / Aj. Dénia

El passat diumenge 16 de juny es va celebrar el Concurs de Pintura rápida Ciutat de Dénia. En aquesta ocasió el jurat ha estat integrat pel regidor de Cultura, Raúl García de la Reina; el pintor, escultor i artista Joan Castejón; el pintor Vicent Morales i el president de l’Associació d’Artistes de la Marina Alta (ADAMA), entitat organitzadora del concurs, Toni Ortolà.

Els guanyadors

  • 1r premi, dotat amb 1.000 euros: Blai Tomàs
  • 2n premi, dotat amb 500 euros: Guillermo Santana
  • 3r premi, dotat amb 300 euros: Nora Gallego
  • Premi a l’artista local, dotat amb un viatge a Formentera per a dos persones: Jessica González
  • Premi a l’artista comarcal, dotat amb un dinar per a dos persones i un val de 30 euros en material de pintura: Ricardo Vidal
Concurs Pintura Ràpida Dénia | Aj. Dénia

Context i dinàmica del Concurs

El concurs va ser obert a qualsevol artista a partir de 16 anys, permetent l’ús de tècnica i tema lliure. Els participants podien ubicar-se en qualsevol lloc del centre històric i el port de Dénia, havent de comunicar la seua elecció a l’organització. Les mides dels suports de les obres havien de ser d’un mínim de 50 centímetres i un màxim de 100 centímetres per qualsevol dels seus costats. Cada participant aportava el seu propi suport i material necessari, incloent el cavallet, i només es permetia una obra per artista.

El concurs es va celebrar el diumenge 16 de juny de 2024 de 8:30 a 9:30 hores. Els participants es van desplaçar a les seues ubicacions triades per pintar i van treballar en les seues obres, que havien d’entregar abans de les 14:00 hores.

A les 15:00 hores, el jurat va emetre el seu veredicte. Les cinc obres premiades en aquesta desena edició s’exposaran a la Casa de Cultura de Dénia del 17 al 29 de juny de 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *