Esports

Ignacio Cardona domina la Torre Emperador Castellana

Laurence Rastell del CA Dénia Corre va ser tercera Veterana i guanyadora en la classificació per equips
Ignacio Cardona en el podi de Madrid / I. Cardona

La Carrera Vertical de Madrid es va celebrar amb un espectacular èxit en l’emblemàtica Torre Emperador Castellana, desafiant als participants a conquistar els 55 pisos del gratacel. Enguany, la competència va batre rècord de participació amb més de 800 esportistes inscrits, destacant la presència de més de 100 valents bombers que van afrontar el desafiament equipat amb la seua indumentària reglamentària.

Des de les 9 del matí, els corredors populars van començar el seu ascens pels 1.320 escalons, enfrontant-se a un desnivell vertical de 224 metres fins a aconseguir el pis 55. Ignacio Cardona, del CE Llebeig Xàbia, es va coronar com l’indiscutible campió masculí de la carrera, marcant un impressionant temps de 6 minuts i 57 segons, seguit de prop per Enrique Santamaría i David Robles, els qui també van realitzar temps destacats.

En la competició femenina, Isabel Quintanar es va emportar la victòria amb un crono de 9 minuts i 48 segons, en una arribada dramàtica on va superar per tot just un segon a Cristina Bonacina. Beatriz Morillo va completar el podi femení, demostrant la intensitat i la igualtat en la competència.

Laurence Rastell en el podi | Rastell

En categoria Veterana, Laurence Rastell del CA Dénia Corre, va finalitzar en la tercera plaça amb una marca de 10 minuts i 18 segons. A més, al costat d’un companya i una altra atleta va participar en la modalitat d’equips aconseguint la victòria.

L’esdeveniment no sols va ser un desafiament físic per als participants, sinó també una celebració de la resistència i l’esperit esportiu. Els organitzadors de la Carrera Vertical de Madrid van expressar la seua satisfacció per l’èxit de l’esdeveniment i l’entusiasme mostrat tant pels corredors com pels espectadors que es van congregar per a animar als competidors en cada pas d’esta èpica ascensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *