Política

José Luis Escrivá: “L’auge de l’extrema dreta posa en risc algunes majories que han permés esta Europa social, progressista i verda”

Entrevista, a Dénia FM, amb el ministre per a la Transformació Digital i de la Funció Pública

Les eleccions al Parlament Europeu, el cas Begoña Gómez o la Llei d’Amnistia han sigut alguns dels temes abordats en l’entrevista mantinguda, este divendres 7 de juny, en l’informatiu comarcal de Dénia FM, amb el ministre per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, José Luis Escrivá.

Escrivá ha ressenyat la importància de les eleccions europees, des de diferents prismes, com els drets socials, política migratòria… qualificant estes eleccions com “fonamentals”, afegint que és “crucial la composició de forces”. Escrivá ha explicat que en el Parlament Europeu hi ha 61 eurodiputats espanyols, per la qual cosa “la seua orientació ideològica pot ser crucial per al devindre de les nostres vides i el tipus de polítiques que es van a fer a Espanya en els pròxims 5 anys”.

A més de les eleccions europees, la Intel·ligència Artificial, el desafiament tecnològic de països com els EUA o potències asiàtiques enfront d’Europa i Espanya, la situació econòmica actual del país, la influència que puga tindre en ella la complicada situació internacional a Ucraïna o en Orient Pròxim, el cas Begoña Gómez o la Llei d’Amnistia han centrat l’entrevista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *