Entrevistes Esports

Juan Benavente: “Hem convocat eleccions, el pròxim 5 de juliol”

Entrevista, a Dénia FM, a la directiva del CD Dénia
De dreta a esquerra: Juan Benavente, president; Toni Lledó, director esportiu; i Álvaro Payá, director general / Alba Alborch

El 5 de juliol hi haurà eleccions al CD Dénia. Així ho ha anunciat el president del club groguet, Juan Benavente, en l’entrevista del ‘primer café’ de Dénia FM, a la qual ha acudit juntament amb el director esportiu, Toni Lledó, i el director general, Álvaro Payá.

Benavente ha qualificat de “positiu” el balanç d’aquesta temporada; per a continuació anunciar que “hem convocat eleccions, el pròxim 5 de juliol, a la Casa de la Paraula”.

Sobre la taula altres temes abordats com l’ambiciós projecte de futur, amb l’objectiu d’augmentar la massa social del club. Entre els lemes per intentar “reenganxar” l’aficionat: ‘Una ciutat, un club’.

Transformar el club en Societat Anònima Esportiva per a l’exercici 2026, obrint-se a les inversions privades; la posada en marxa d’una Acadèmia de futbolistes, des de benjamí fins a cadets; o millorar les relacions amb l’Ajuntament, intentar que augmenten les subvencions municipals, “fonamental per a la supervivència del club”; han sigut altres dels temes tractats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *