Esports

Julio Ivorra seguix al capdavant del CD Xàbia

La directiva confia en l'equip tècnic format per Ivorra, Torres, Romera, Fliquete i Ramiro
Julio Ivorra al costat del seu cos tècnic / CD Jávea

El CD Jávea ha confirmat la continuïtat del seu cos tècnic per a la pròxima temporada, mantenint l’estructura que tan bons resultats ha donat fins ara. Julio Ivorra seguirà al capdavant de l’equip com a entrenador principal, secundat per Javi Torres en el paper de segon entrenador. Tots dos han sigut peces clau en la direcció tècnica de l’equip, contribuint decisivament al desenvolupament tàctic i tècnic dels jugadors.

La formació dels porters seguirà sota l’experta supervisió de Dani Fliquete, la labor de la qual ha sigut fonamental per a mantindre el nivell d’excel·lència en esta posició tan crítica. A més, Raúl Romera continuarà com a preparador físic, garantint l’òptima condició física de la plantilla per a afrontar els desafiaments d’una temporada completa amb la màxima intensitat.

La nova incorporació de Rubén Ramiro com a director esportiu es presenta com un reforç estratègic en la gestió del club. Ramiro, amb el seu ampli coneixement i experiència, està destinat a jugar un paper crucial en la planificació i execució de l’estratègia esportiva del club.

El compromís del cos tècnic amb el club ha sigut un factor determinant per a mantindre la il·lusió i la passió en les graderies, així com per a fomentar la integració de joves talents de la pedrera en el primer equip. Esta filosofia de desenvolupament continuat és una de les raons per les quals la directiva ha decidit apostar per la continuïtat d’estos professionals.

Amb estos pilars sòlidament establits, el CD Jávea s’encamina cap a la temporada 2024/2025 amb optimisme renovat i la confiança que continuaran collint èxits i brindant emocions als seus aficionats. La direcció del club i els seguidors tenen grans expectatives posades en este equip tècnic, esperant que el seu lideratge continue portant a l’equip a aconseguir noves i majors gestes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *